Ovaj video je namenjen deci koja tek počinju da uče da čitaju, kao i deci koja nisu iz nekog razloga ovladala tehnikom čitanja ili deca koja imaju disleksiju.
Stigla beba. Upoznaje ona nas, upoznjemo i mi nju. Nespavanje, gomila ukakanih pelena, svlači presvlači po ceo dan…
Što više to bolje - moglo bi se reći da je krilatica ljubitelja slatkih knedlica. Pšenični griz, krem i prezle - brinski recept za predivan dezert koji će se dopasti svim ukućanima!
Od radosti i vezanosti do anksioznosti i zaštite, majčinsko ponašanje počinje. Iz mog ličnog iskustva mnogi pogledi na moj sadašnji život su se promenili iz korena.
Peglaš milion roze bodića i tetra pelena pod parom, iako je 30 stepeni u hladu. Smišljaš šta ćeš joj sledeće kupiti. Nasmejana si
Septembar tradicionalno sa sobom nosi nove avanture, a ove godine mojoj porodici, jednom đaku koji je pošao u drugi razred i predškolcu, pridružio se i mali jasličanac.

 Možda si baš ti osoba koju tražimo?! 

Vladimir Anušić, tata za plivanje, popularno znan i kao Swimming Dad, snimio je dečju pesmicu čije reči, ritam i melodija dodatno pokreću i motivišu klince da zavole plivanje.

I ne mogu da prestanem da te gledam... dok tako mirno spavaš... 

Prvu firmu Daj Daj je pokrenula 2010. godine, ali je 2017. godine odlučila da svoj rad usmeri više ka radu sa drugima u polju preduzetništva

Oreo korpice - recept za fantastičan kolač kom niko ne može odoleti

Ovo su mame preduzetnice - one koje su svoj poslovni put pronašle prateći svoje želje, znanja i ideje.
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! Za ručak ili večeru, za društvo ili porodicu - svakako za ljubitelje testenine i piletine - recept za brzu pripremu obroka
Mama Nina podelila je svoj nesvakidašnji recept za kolač sa mandarinama. Ukusno, brzo, jednostavno i malo drugačije - recept za sve sladokusce
Stroge procedure i potpuno drugačiji način praćenja trudnoće u Švedskoj - u odnosu na one koje sam videla u Srbiji
To je bio naš najlepši i najuzbudljiviji dan u životu - došla je na svet naša Helena. Mama plače, tata uplašen jer kako kaže - Zašto mi niko nije rekao da beba može da bude modra?


Na koji način se priprema spanać i kako izabrati najbolji za ishranu mališana... »
Refleks otpuštanja je proces oslobađanja mleka iz dojke »
Zavisnost dece od interneta i postporođajna depresija »
Nezdrava ishrana,preterano korišćenje telefona,manjak fizičke aktivnosti »