Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

1. Pre nego postanete korisnik ovog sajta, potrebno je da pročitate uslove korišćenja i politiku privatnosti portala. Bebac.com zadržava pravo da ova pravila i uslove menja ili dopunjava.

Ukoliko postanete korisnik (registracijom) smatra se da prihvatate sve uslove koje smo naveli i dužni ste da ih poštujete.

2. Roditeljski portal www.bebac.com sadrži informacije, savete i online zajednicu za trudnice, roditelje, kao i parove koji žele da osnuju porodicu. Osnovni sadržaj čine tekstovi eksperata (stručni tim ginekologa, akušera, pedijatara, nutricionista) na koje zadržava pravo Bebac.com, a ostatak sadržaja na sajtu redigovan je i odobren od strane stručnog tima pre publikovanja.

3. Sadržaj sajta nije zamena za lekarske preglede i dijagnoze. Na vašoj ličnoj odgovornosti je da procenite tačnost i korisnost svih informacija na sajtu. Portal www.bebac.com ne preuzima odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitak korisnika, a u vezi sa pogrešnom interpretacijom sadržaja na sajtu.

Ukoliko smatrate da je bilo koji deo sadržaja neispravan ili netačan, molimo vas da nas kontaktirate na [email protected].

4. Ukoliko imate bilo kakav problem u toku trudnoće ili vam je dete bolesno, savetujemo vam da se hitno obratite lekaru. Takođe, konsultujte se sa lekarom pre nego počnete da koristite bilo kakve lekove.

5. Bebac.com zadržava pravo na kompletan sadržaj sajta kao i pravo da isti sadržaj menja i dopunjava. Svaka zloupotreba sadržaja sa sajta www.bebac.com smatra se nelegalnom i podleže pravnoj regulativi.

Svi eksterni sadržaji na koje vode linkovi sa našeg sajta nisu u domenu naše odgovornosti.