Učitaj još vesti
Izračunajte termin porođaja

Unesite prvi dan Vašeg
poslednjeg ciklusa

Prosečno trajanje ciklusa

Naš glumac Goran Bogdan nakon polufinalnog ocenjivanja za Međunarodnu nagradu Emmy, koja je u organizaciji United Medije i Nove TV, stigao je u društvu devojke, srpske glumice Jovane Stojiljković.

Na gala događaju jasno se moglo videti da je Jovana Stojiljković u drugom stanju, a poznati par tu je vesti dugo skrivo od javnosti.

Goran Bogdan ranije je izjavio da nikada ne komentariše vezu s Jovanom, ali ono što se zna je da su 43-godišnji glumac i 11 godina mlađa glumica, koja je široj publici najpoznatija po hit-filmu „Južni vetar“, obnovili svoju vezu krajem 2021. godine, i to nekoliko meseci nakon što su se navodno rastali, kako su pisali domaći mediji.

Ponovno su se zbližili na snimanju jedne serije u Hrvatskoj, o čemu je pisala Nova.rs. Još ranije otkriveno je kako su njihovu odnosu presudile poslovne obaveze, zbog kojih se nisu mogli često viđati pa su prekinuli zbog razdvojenosti. Ali, čini se kako je sudbina ipak imala drugačije planove.

Vezu su prvi put započeli 2019. godine, a za njihovu se romansu saznalo kada je naš glumac svoju kolegicu iznenadio velikim buketom cveća nakon premijere predstave u Narodnom pozorištu u Beogradu, u kojoj je ona imala glavnu ulogu. Zajedno su se pojavili na nekoliko događaja, a iako retko pričaju o svom privatnom životu, neki su se detalji ipak saznali.

Izvor: Nova.rs

Izračunajte vaš BMI
Pol:

Godine starosti:

Vaša visina:

Vaša težina:

Vaš BMI iznosi
22,5
Normalna težina

Neuhranjenost
Normalna telesna masa
Manja gojaznost
Gojaznost
Velika gojaznost
Preterana gojaznost
Napomena: BMI kalkulator služi isključivo u informativne svrhe i rezultati su okvirni. Nije zamena za dijagnostičku metodu. Vrednosti ne važe za decu do 18 godina, trudnice i dojilje, bolešljive i slabe osobe
Utvrdite kada su vam plodni dani i povećajte šanse da ostanete u drugom stanju.

Potrebno je samo da unesete prvi dan vašeg poslednjeg ciklusa i prosečno trajanje i dobićete kalendar plodnih dana za narednih pet meseci.

Izračunavanje plodnih i neplodnih dana je metoda koja se zasniva na karakteristikama menstrualnog ciklusa. Svaka žena koja ima ciklus na 28 dana, ima ovulaciju (oslobađanje jajne ćelije) oko 14. dana ciklusa.
Izračunajte plodne dane

Prvi dan poslednje menstruacije

Prosečno trajanje ciklusa
Ovulacija ≈
Ned. 20.07.2021. Pet. 25.07.2021.
Danas je Sreda, 24.07.2024
Plodni dani
Menstruacija
dana 5 Menstruacija
dana 15 Folikularna faza
dana 6 Ovulacija
Sledeća menstruacija
za ≈ 28 dana

Najnovije vesti