O nama

Bebac na internetu

Roditeljski portal Bebac.com predstavlja najveći resursno-informacioni centar za trudnice, majke sa bebama i parove koji žele da zasnuju porodicu. Portal www.bebac.com nastao je u želji i potrebi da se populacija mladih parova informiše i edukuje na njima prihvatljiv i lako dostupan način. Na sajtu je radio tim ginekologa, pedijatara, nutricionista…

Sajt je lak za navigaciju, pristupačan i dinamičan. Na sajtu postoji forum na kom korisnici mogu da se dopisuju, razmenjuju iskustva, kao i lični prostor za vođenje dnevnika. Posebno zanimljiv je „timeline“ (dinamična skala razvoja) koji postaje tačan lični vodič po nedeljama trudnoće nakon što trudnica unese prvi dan svoje poslednje menstruacije. Ako ukucate datum rođenja bebe možete da pratite njen razvoj po nedeljama.

Na portalu je moguće pratiti i najnovije vesti iz oblasti ginekologije, akušerstva, pedijatrije, dečije i razvojne psihologije. Korisnice koje se pridruže Bebac.com zajednici nedeljno na ličnu elektronsku adresu dobijaju mail sa svim podacima prilagođenim za svoju nedelju trudnoće, dok mladim majkama stiže mail sa opisom očekivanog razvoja bebe za određenu starost.

Razgovarajte sa Bebcem 🙂

Ovo je prvi web portal u Srbiji koji razgovara sa svojim korisnicima. Na veoma originalan način ljupki Bebac sa sajta prepoznaje posetiteljku i razgovara sa njom, podseća je na obaveze, zakazane lekarske preglede, neophodne vakcinacije i sve u vezi sa njenom trudnoćom i roditeljstvom.

Sigurne strane

…predstavljaju sekciju Moj kutak na sajtu Bebac.com kojoj možete pristupati isključivo Vi korišćenjem Vaše lične lozinke. Na taj način smo želeli da osiguramo Vašu privatnost dok pišete svoj dnevnik, postavljate svoje fotografije, pratite svoju težinu ili organizujete svoje obaveze…

Roditeljski portal Bebac.com
www.bebac.com

Adresa:

Fruškogorska 24
Novi Sad, Srbija

Kontakt telefon:
+381 60 474 666 3

email: [email protected]