Komentari za tekst "Poslednja šansa da vratite PDV na bebi opremu"

Komentara
148
Ostavite komentar
Da li je je nekom uplaceno iz Kragujevca...???Inace Jos nisam dobila resenje,I'ma li neko neku informaciju??
Dali je neko u Prijepolju dobio novac
Juce sam dobila resenje ali sam u nedoumici beba je rodjena 15.1.2018 predali smo racune sve do datuma 12.2.2018 ali iz resenja nam se refundira samo do 31.1.2018 dakle racuni za februar nusu razmatrani da li je sluzbenica uradila ispravno ili pokusava da nam uskrati pravo za fabruar. Licno ne bih bila zabrinuta kada bi se isplata vrsila u julu ali sobzirom da se ukida pitanje je da li ce nam uopste izvrsiti povracaj za februar
Da li je uplaceno nekom iz Kraljeva?
Sto se Beograda tice palilula jeste, stigle pare ali ne i resenje. Pa izgleda da su uplatili samo za racune iz 2017.
Jel neko dobio parice?
Znate li kada će biti isplata za povraćaj pdv-A?
Mi smo dobili bebca 18.02.2018 god. Grad u kojem živimo daje pomoć od 19.000 din, a rečeno nam je da iako je zakon donešen da država daje 100.000 din, oni(opstina) nije dobila zvaničan dopis o tome i da znaju da se isplaćuje još uvek po starom zakonu koji daje 39.000 din i to na ime majke u pošti, koje samo sa ličnom kartom može podići. E sada nas interesuje da li u slučaju da bude isplaćeno tih 39.000 da li će nam kasnije uplatiti resto do tih famoznih 100.000 i da li iko zna bilo šta o tome, pošto nadležni ne znaju ništa!? Hvala!!
Izvinite shto se mesham, ali imate rok za roditeljski da podnesete 6 meseci, ja da sam na vashem mestu bih predala 1.7. pa nek se cheshu!!! Samo ako Vam se ne zuri za novac... sve najbolje!
A sta je sa nama cije su bebe rodjene 19.2.2018? Koji zakon nas pokriva?Nema povracaja PDVa a nema ni tih jadnih 5000din!
zdravo , znate li kad treba da uzmemo pd pdv za bebe pare
Predala sam racune i zahtev u poreskoj u Nisu, ali sam zaboravila racun za sediste. Da li mogu naknadno da predam, s obzirom da na vratima pise da je zadnji rok 19.02?
15.2.je praznik i neradan dan, kao i 16.2. Da li to znaci da mogu zahtev da predam i 19.2.u ponedeljak?
U Novom Sadu uredno primaju racune do dana podnosenja zahteva.
Da li su u Kraljevu dali pare?
Isto je tako i u Kraljevu.
Posto sam mislila da je povracaj PDV-a ukinut kao sto su pricali, nisam cuvala racune. Ali imam racune od kolica i sedista, ali su kupljeni prosle godine. Da li ja mogu sada da ih predam jer beba nije napunila godinu dana ?!
Pitanja: Sta se desava sa PDV-om za povracaj za stvari i hranu beba koje treba da se rode u periodu od marta do jula? Ni na onih 100000 nemamo prava jer je zakon stupio 1.1, a primenjuje se od 1.7.( za to vreme Zakon spava?!).
Za Anu... nama su proslog puta uplatili tri dana od podnosenja zahteva, Krusevac je u pitanju
Svaki racun na poseban papir treba fotokopirati ili moze na jedan papir vise racuna da se fotokopira...?pozz
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »