Komentari za tekst "RFZO obećao da će danas biti isplaćena sva zaostala dugovanja trudnicama!"

Komentara
67
Ostavite komentar
Bas tako, ja sam se porodila 21.09 i ni jednu uplatu nisam primila od tada kao porodilja. Ovo je ne bezobrazluk nego totalno bez reci , BRUKA I SRAMOTA DRZAVO. I posle hocete da radjamo , i da zivimo od vazduha izgleda! Od cega da kupim detetu hranu i pelene glavesine to ne zanima.
Da li to znaci da ce biti isplata i za jedan mesec kasnjenja, odnosno za mesec oktobar?
Meni su iz pia rekli da je sto se tice njih sve izmireno ali im drzava svojih 35% jos nije uplatila to sto se tice plate za avgust,a za 10 dana istice 30dana za septembar bas da vidim sta ce biti
Ovo za avgust ocekujem u ponedeljak posto sad je vec kasno da upalte a nisu jos uplatili
Veliki pozdrav za Bebacccc
Stvarni nema smisla ni u jednu filijalu nisu prebacene pare od drzave. Nece to ni danas biti sami lazu.
Jos uvek nista....Meni duguju za septembar,oktobar,novembar....A kako stvari stoje i decembar....NEMAM RECI! Jedino da sve trudnice izadju sa sve stomacima do zuba ispred skupstine! Lopovska drzava!
Jos uvek nema uplata, a zakonski rok od 30 dana za uplatu je istekao. Ovo stvarno nema smisla, ne znam koga vise da zovem da pitam za svoje pare, umesto da uzivam u duuuuuugo zeljenoj trudnoci, ja svako jutro kad ustanem mislim da li ce se smilovati da mi daju MOJ novac. Vise nemam ni reci ni volje ni zivaca. Molim Bebac, ako moze da reaguje bilo kako jer ocigledno uplate nece biti ni danas. Celo jutro zovem RFZO i sef koji treba da mi da informaciju je bio dva sata na dorucku, pa od njihovih dorucaka nemaju vremena da obrade dokumentaciju i da rasporede novac, bruka ziva!
Nikom jos nista nisu uplatili. Kad nazovem pio kazu da li m nisu jos uplatili novac
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »