Komentari za tekst "RFZO obećao da će danas biti isplaćena sva zaostala dugovanja trudnicama!"

Komentara
67
Ostavite komentar
Nema isplata za oktobar! A i za novembar naravno! Uzice
U Bujanovcu i dalje nista....Ko zna kada ce i biti
ja sam prijavljena u Rumi a radim u Novom Sadu. na koji grad da racunam?
samo jedna uplata je legla, za septembar. zar nisu rekli da ce sve uplatiti? dok sve dugove vratimo sta nam ostane...tuga
U Valjevu danas isplacen septembar.
Zrenjanin
Opstina Novi Becej
nista nije uplaceno!
Meni je uplata danas pre podne prosla. Vrbas je u pitanju.
Meni na sajtu rfzo pise da sam u obradi, e sad do kad ce to biti pitaj Boga, a neki su dobili uplate, samo moja skola u obradi.. To oni na eci peci pec uplacuju. SRAMOTA!!!!
Meni su danas kz firme javili da su im prebacene pare i da ce mi sutra uplatiti. Danas su videli na izvodu. Firma je u Beogradu, opstina Savski venac. Pustili su mi jul i avgust.
J el bila uplata za trudnicko bolovanje ovo je vise stvarno sramota
Legla isplata za oktobar, Novi Sad!
Meni je danas leglo za septembar.Nista od obecanja da ce isplatiti sve sto duguju.Ali na lazi drzave smo vec navikli...Zalosno...
Meni je uredno stigla opomena za neizmiren porez i iz mts-a su me obavestili da ce mi ukinuti odlazni saobracaj ukoliko ne izmirim racun.Da li drzava moze da mi objasni zasto me cereci za dva neplacena racuna(uskoro i tri -cekam i racun iz eps-a) kad mi ona sama nije isplatila trudnicko bolovanje na vreme.
Ja sam danas primila uplatu od 20 000 din, a duguju mi preko 70 000din. Toliko o uplatama...verovatno sad trebam da budem srecna.
Sramota je sto ni nama u zdravstvu nije nista uplaceno od avgusta...
Ja sam dobila samo april i maj i to u avgustu,a sad isto cekam pise u obradi od 29.09 sramota za Srbiju. Ni struja ni stan ni jedan racun nece da ceka da se drzava smiluje . I posle kazu vlada bela kuga u Srbiji kako i ne bi kad roditelji ne mogu da izdrze sa jednom prosecnom platom.
Meni nije leglo ni danas... mozda ce u toku dana mada ne verujem...
Ja sam od avgusta na bolovanju, radim u drzavnoj firmi koja naravno "nije u obavezi da isplacuje trudnicko", sve doznake odnela na vreme, a dinara nisam videla jos uvek. Racuni cekaju, a o osnovnim potrepstinama da ne pricam. Pre 5 godina je bilo isto ovako kad sam radjala prvo dete. A na sajtu rfzo pise da su isplate u obradi vec duuuze vreme. "Zene, radjajte decu"
Upravo sam pogledala na sajtu rfzo i pise da su tri isplate u “obradi”.. mozda ce sutra biti...
Kako ste gledali na njihov sajt
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »