Komentari za tekst "RFZO obećao da će danas biti isplaćena sva zaostala dugovanja trudnicama!"

Komentara
67
Ostavite komentar
Uzas kad su obecali da ce biti jos nista nema. Ovo je bruka vise .. Tri meseca ni dinara a poceoni cetvrti..
A da se nije nista promenilo godinama nije..Pre devet godiba kad sam rodila prvo dete prva uplata mi je legla na dan kad sam izasla iz bolnice..sto znaci da 6meseci nista nisam primila..
eee moj gospodine Vucicu treba da vas je stid ..
Odavno slusamo : "Rad na natalitetu", a uzvraca nam se tako sto nam se plate ne isplacuju na vreme. Pa gde to ima. Samo u Srbiji :)
a plate bedne


U Prokuplju su stigle uplate u petak popodne.
To je sramota za državu! Ja sam imala sreće sto radim kod privatnika koji je normalan čovek. On je meni sam predložio, da će mi on sam uplaćivati da nebi čekala od države koja kasni po dva tri meseca sa uplatom! Hvala bogu pa imamo normalne ljude privatnike! Pozdrav!
Poslednja uplata mi je legla za avgust. Pocetak je decembra, a nisam primila uplate za septembar, oktobar, a za novembar se ni ne nadam da ce biti uskoro. Svakog trenutka treba da se porodim i naravno da je novac uvek potreban, a posebno u ovim trenucima. Ali, ne gajim nadu da ce uplate leci pre pocetka januara. Volela bih da gresim i da me drzava iznenadi.
a ja nisam primila ni za avgust
Nazalost ne..I kako ja sada da objasnim stanodavcu,obdanistu,skoli za rucak,elekrodisribuciji,banci da uplata nije bila..I ko zna kada ce...muka mi je vise.
Ni meni nista,knjigovodja mi rekla do 15.12.da ce leci za septembar i oktobar,a nerazumem sta sa novembrom
Zaposlena sam kod privatnika koji kasni sa isplatom zarada, a u ispostavi RFZO su mi rekli da mi ne moze biti uplaceno bolovanje dok se ne isplate svi zaposleni. Tako sam, sto zbog greske poslodavca, sto zbog birokratije fonda, do sada dobila samo polovinu plate iz juna, a evo, treba da se porodim za nedelju dana. Milina...
lazovi....
Ništa od uplata. Možda nam Deda Mraz donese... 😑
Nažalost, ni danas nije legla uplata. Šta reći na to, osim - BRUKA I SRAMOTA! Pitaju li se ovi na vlasti da li trudnice imaju šta da jedu?! Ovako nešto je moguće samo u državi Srbiji!
Ocigledno da ovo sto pricaju nema veze s mozgom, izuzetan bezobrazluk, a pritom i sirenje lazi i dezinformacija samo da zamazu oci. Nema nikakvih uplata ni juce ni danas, a izgleda da nece ni biti!
Ovako je bilo i u predhodnoj trudnoci ( pre dve i po godine), nista se nije promenilo! Sramota! Ako nema para za trudnice, za koga treba da ima?! Ja platu ne primam ne znam vec koji mesec, a plata mog muza je pod kreditom. I koga zanima da li imamo para ili ne za zivot, a posle "zene trebaju da radjaju decu". Uzas od drzave!
NEMA UPLATE DANAS - BEOGRADSKA OPSTINA GROCKA
Uplata na namenski racun firme je bila
u petak posle 16h (uverila sam se licno, izvod iz banke od 1.12.) tako da nisu mogli tad da prebace pare, vec danas. Konacno mi je legao jul i avgust, a septembar i oktobar ce nadam se uskoro. ;)
Ne jos uvek nista ja sam zadnji put zvala u 12 rekli su da nisu uplatili posle toga nisam ali mi pare nisu legle...Da li je neko dobio pare ?
Na zalost, nista jos nije uplaceno.
Nema plate ni za porodilje
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »