Komentari za tekst "Šta donosi novi Zakon o finansijskoj podršci porodicama sa decom?"

Komentara
79
Ostavite komentar
Ali zato dobijes nacionalnu penziju za cetvrto dete. A to sto ste pristali na 100 evra je vas problem. Smenite Mila koji vas samo tlaci i bruka,pa ce vam biti mozda bolje. I onako vlada duze od Dusana silnog.
Cao,Ivana-na drugo dete je sada 144000 podeljeno na 24 rate tako da....Lopovi ostaju lopovi.
Ja jos nisam resenje za drugo dobila, a dete rodjeno 2.10. Sta ja sada da ocekujem???? I jel neko razume ovo sa 12 na 18 meseci, da nece bolovanje da produze mozda?
Nece da produze bolovanje vec hoce da smanje malverzacije kako to oni kazu kod porodilja koje par meseci pred porodjaj dignu platu na visoku cifru i dobiju jak prosek,ovako kad posmatraju 18 meseci tesko da nesto mnogo moze da promeni par plata pred porodjaj...
Verovatno cs dobiti resenje po starom, ovo tek treba se izglasa. A racunaju prosek poslednjih 18 plata za prosek za porodiljsko umesto do sad poslednjih 12. Bolovanje da produze kako da ne :)
Hajde lepo sve majke i trudnice, 06.01. da se skupe ispred skupstine ili gde se vec ta rasprava odrzava, i da se napravi neki protest. Dok same ne krenemo u borbu protiv krimunalca i lopova iz ove drzave nema nama i nasoj deci spasa. Mogao bi bebac nesto da organizuje.
Svaka cast... slazem se.. Ja sam bas besna i zbog zakona i zbog nekih komentara ovde.
Mogao bi Bebac stvarno da organizuje protest
Toliko stvari koje treba unaprediti, a oni razmatraju zakon kako nas unazaditi. Dok nisam ostala trudna nisam shvatala koliko je ova drzava, odnosno trenutna vlast dno dna. Trebas da budes srecan sto ces imati dete i da uzivas u trudnoci, a ja se celu trudnocu samo nerviram sto zbog doktora koji su totalno ne zainteresovani da ti odgovore na bilo koje pitanje, a placamo ih, sto zbog 35% trudnickog kojih nisam dobila sada ce 4. mesec. Nazalost, od dece cemo imati jedno, jedva i to, jer ova drzava ne podrzava natalitet vec nazalitet.
Ovo je stvarno sramota, a iskreno nisam ni ocekivala da menjaju zakon u korist porodilja! Lopovska drzava!
Niko nikada nece biti zadovoljan. Kad ne dobijes pare e onda sto nema para sad kad donesu zakon i povecaju koliko toliko shodno verovatno mogucnostima onda ni to ne valja, ljudi u nasoj zemlji nikad ni sa cim nece biti zadovoljni valjda nam je u krvi da samo nesto kukamo.
Ivana ako nesto ne znas bolje cuti i ne komentarisi..oni smanjuju cifre a ne povecavaju jer je za drugo dete bila cifra oko 148 000 a sad smanjuju na 120 000 i ukidaju veliku cifru za 4 dete.za 4 dete do sada su majke primale oko 357 000 a sad daju 38 000 dakle 300 000 manje...imas li sta sad da iskomentarises ?
A sta je povecano?
Nisam ni pisala na kontu politike, apoloticna sam, nego mi je vise muka samo se kuka. i ja imam dete i zadovoljna sam dodatkom od 38000 koji sam dobila ove godine bolje ista nego nista. Jesu smanjili za 20.000 pise u tabeli ali ne isplacuju na 24 nego na 12 rata. Vi se srdite ja iznela svoje misljenje i odo da uzivam sa detetom :)
E pa ti mora da si iz SNSa.. I da nemas veze sa ovim vestima. Ja cekam prvo dete i kako stvari stoje po novom zakonu od drzave necu dobiti ni dinar porodiljskog. A po starom zakonu bih imala oko 20000 mesecno godinu dana... Nije problem to sto ti kazes, nego sto se ne podrazavamo medjusobno ako nas direktno ne dotice neka promena. E to je sramota.
Sta je ovde povecano? Vidis po tabeli da je sve smanjeno osim za prvo dete
Svaka cast Srbijo...Nataliteta ce biti u nekoj drugoj drzavi...Ja sam majka troje dece nezaposlena ,kad god sam resila da pozovem za posao odbijena sam bila zbog dece.
Pa sta oni koji dobiju cetvrto dete su gradjani "drugog reda"?
Kakva stimulacija bele kuge,svaka cast!
meni je termin 18og januara, cekam drugo dete. Jel vazi novi zakon za mene?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »