Komentari za tekst "Ovo su simptomi ovulacije"

Komentara
4
Ostavite komentar
Ja imam izuzetno bolne ovulacije. Toliko bolne da mi remete normalno funkcionisanje tokom tih nekoliko dana u mesecu. Par dana pre ovulacije javljaju mi se bolovi u stomaku i leđima, stomak mi bude nadut, nekad mi je otežano i vršenje nužde. Odnosi u tom periodu su mi nemoguća misija, nekad ne mogu lepo ni da sedim. Radila sam uz abdomena i tumor markere nekoliko puta, i uvek su nalazi u redu. Ginekološki pregled takođe u redu. A ja već godinama prolazim kroz pakao svakog meseca. Jedino što mi pomaže su termofor i brufen, mada i on samo zamaskira bol, i uzimam buskopan za opuštanje mišića.
Ja sam zatrudnela 18-19 dan od dana ciklusa. Inače imam baš bolnu ovulaciju tj. bolovi kreću par dana ranije. Osećan jak bol na levoj strani gde se nalazi jajnik i boli me prilikom odnosa. Ali i ako se nismo čuvali zatrudnela sam posle godinu dana znači da u suštini i kada ovuliram a sve je ok ginekološki ne mora da značo da ćete baš taj mesec zatrudneti. Jednostavno kad se desi desi se.
Opusti se i ne razmisljaj o zelji da zatrudnis nego se zabavljaj. Ne pravi sebi pritisak, jer pri tome nase telo nesvesno pruza otpor onome sto obavezno zelimo da se dogodi. U tvom slucaju- trudnoci.
Pozdrav
Aleksandra
Dobra večer pratim svaki put dane ovulacije,da zatrudnim ali nikako mi ne uspijeva,imali kakav savjet za mene!!!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Bolest je registrovana kod troje nevakcinisane dece »
Izuzetno dragocena zelena salata prisutna je na našoj trpezi gotovo cele godine »