Komentari za tekst "Pravila za posetu bebi: Ako ste pušili, presvucite se i operite!(?)"

Komentara
32
Ostavite komentar
I sta je ovde za ruganje, majka pravilno vodi brigu o svojoj bebi i svaka cast ja bih dodala na spisak jos pravila. Ima da se postuju roditelji bebe i same bebe kad im dolazite u goste. Oni koji dolaze u posetu i sami znaju gde su dosli i tako neka se ponasaju.
PODRZAVAM!!!!
Zasto su ovo stroga pravila? Mislim da su pravila na mestu kad se prvenstveno misli na bebu. Ista pravila vaze i kod nas u kuci. Potpuno se slazem sa ovom mamom. A sto se tice pravila broj 5, svi vole da drze bebu dok je nasmejana i dobra, cim krene da place vracaju je majci, a kad dodju gosti nakupe se sudovi. Pa sto ne bi malo pomogli :) poznato je da je svakoj novopecenoj mami pomoc prekopotrebna :) hihihi
Slazem se sa svim pravila, osim za pušače, ne moraju baš da se presvuku ali moraju oprati ruke obavezno!!
Dobro malo preteruje sa sredjivanjem kuce ali meni se ovo svidja. Neko bi sigurno hteo ovo da izgovori posetiocima ali ustrucava se, kao ja kad je moje milo bilo beba
Problem kod nas je sto to vise niko ne zna pa ocekuju pecenje kad dodju da vide bebu i sve redno sto ide. Kao da dolaze na slavu.
Dano, po starom srpskom obicaju do bebinih 40 dana naizmenicno dolaze zene iz rodbine da donesu kompletan rucak porodilji i pomognu po kuci. To vreme iskoriste da vide bebu. E to su babine! A ne da ti zasednu i da moras da dadiljas i njih i bebu i sebe.
Ne vidim zasto bi je trebalo osudjivati. Njena je beba i trebalo bi svi da postupaju sa njom onako kako roditelji smatraju da je najbolje za nju. Ja sam se susretala sa negodovanjem osoba koje zele da objave sliku mog deteta na drustvenim mrezama, i ja sam bila ta koja je trebala da opravdava svoj stav. Zasto ljudi jednostavno ne postuju izbore drugih, posebno kad su deca u pitanju?
Isto sam prolazila ☺Koristim drustvene mreze, ali ne stavljam detetove slike. Zelim da moje dete ima privatnost. Ismejavali su me zbog toga, ali see niko nije usudio da stavi sliku mog deteta negde, jer sam bila izrazito odlucna u tome.
Bravooooo Amin!!
Свака част!!
Ispravno!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »