Komentari za tekst "Otvoreno pismo premijerki Ani Brnabić"

Komentara
49
Ostavite komentar
Drage mame, zivo me zanima da li ce se neko uopste udostojiti da odgovori nama trudnicama i budicim mamama na ovo pitanje, a kamoli uraditi nesto povodom ovog problema. Iskreno se nadam da ce nam biti vraceno ono sto nam sleduje. Veliki poljubac svima.
bravo bre. nadamo se da i za nas majke jednog,dva tri ili vise dece ima spasa a ne natalitet raste a mi ne dobijamo ni ono sto zasluzujemo.... tuga
Sramota, otvorila sam porodiljsko pre par dana, nisu mi uplatili ni jednu platu, prvi je mesec bio oktobar za naplatu, evo sad ce i 6 mesec a ja nisam primila ni 1 dinar, ovo je sramota, jos su ukinuli pdv tako da ni to necu moci da ostvarim. Pricaju o natalitetu a nista se ne trude da obezbede nesto bolje za tu decu koja tek treba da rastu.. odakle sad meni pare da kupim kolica i ostale stvari, uplatite nam nas novac!!!
Ne pita se nista taj fikus...

Drzava banana!!!!
Nadam se da ce se nesto resiti , ja sam na trudnickom od oktobra i imam dvoje dece , jedno je prvak a drugo predskolac i nije lako izaci na kraj sa svim troskovima samo sa suprugovom platom. A ja sam prvu dobila tek krajem januara.
Hvala bebcu!Ako se uopste vrh drzave odazove...Na proslom porodiljskom odsustvu su mi smanjili platu 2014god,a sad naravno ne povecavaju,porodila sam se pre 20 dana,dobro bi nam doslo i tih par hiljada..
Sjajna inicijativa. Nadam se da će odgovor da usledi.
Lepo pismo... daj Boze da stigne do nje
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »