Komentari za tekst "Narodni lekovi za izbacivanje šlajma"

Komentara
31
Ostavite komentar
Od nekoga ko ima guske tj mislim da loj ide od gusana, ja sam za svoje dete narucila preko neta jeste skupo ali je efikasno... 🙂
Ja mojoj deci takodje stavljam svinsku mast na grudi.Evo sinoc sam stavila starijem i jutros mukica iskasljao slajma i slajma ....
od svinske masti jos je bolji guscji loj pa kozji loj, potom ovci i sv. mast... kozji i ovcji od zivotinja koja zive u planinskim selima je najbolji jer je potpuno ne zagadjen, te zivotinje pasu i ne hrane se koncentratima...sva ta hemija iz koncentrata ostaje u masti - loju...u svakom slucaju priroda je dala lek za sve....svako dobro i da nam deca uvek budu zdrava...
Ja sam mom sinu stavila običnu mast na tetra pelenu i privila na grudi preko noći ostavila i ujutru je lakše izbacio sav šlajm koji je bio zalepljen to je jedini način koji nam je uspeo. Obucite detetu što stariju garderobicu jer ne može da se opere. Za bol grla stavite isto na neku krpu, maramicu, pelenu, med i privite preko noći na deo ispod vrata.
Moj sin već ima 3 godine i čini mi se da to bolje funkcioniše kod beba. Tako da možete to primeniti. Ali prvo namažite bebine grudi kremom to je samo preventiva zbog nežne kože. I javite kako ste prošli, baš me interesuje zbog svih ovih negatinih žena. Puno sreće. Znajte da mast ne može bebi da škodi može samo da ne pomogne.
Bojana,koliko ima tvoj mali? Moj je cetvrti mesec pa se pitam da li bi mogla i ja to da primenim? Vise sam za to domace ;-)
Da svinjska ali ako slučajno možeš od nekog lovca da nabaviš jazavičje salo to bi bilo još bolje. A ja sam danas dobila od prijatelja med od četinara, teško se nalazi najviše ga ima na Goliji i uopšte i tom kraju Srbije, skup je, 20€ mala teglica od kašice ali dovoljna je. Daje se detetu na vrh kašičice svako jutro. Moja drugarica kaže da joj ćerka od tada više nije imala problem sa bronhitisom. Ali ovo važi za decu preko godinu dana. Ja od sutra počinjem sa tom terapijom pa šta bude, da naškodi ne može.
Bojana, za izbacibanje slajma, da li je tako mast svinjska?Pozdrav.
Ja rakiju razblazim sa vodom i nema osipa...Dobra je i guscija mast ili loj,svako jutro na vrh kasicice nekoliko dana...A za temperaturu koristim kada su detetu nogice vruce sirce razblazeno sa vodom i kukuruzno brasno,natopim lepo carapice sa tim dete da prespava i padne temperaturu,bez sirupa...Pozz
Draga ne obazirem se na negativne komentare i minuse, izgleda da su zalutale sa fejsa na bebac. 😃 Ako imaš komovicu umesto obične šljive to je još bolje ali uvek malo nanesi kreme da bebi ne izađe osip od jačine rakije. Ja sam sad nabavila jazavičje salo kod lovaca to je još bolja solucija od svinjske masti, isto namažem kremom grudi pa stavim mast u tankom sloju i preko lanenu krpu, ja iskoristim tetra pelenu rasečem je na pola da mu ne smeta, savijem u letvrtku i stavim. Ne treba novina. Može se desiti da dete povrati posle trećeg dana mada moj sin je sve iskakio. Par dana se maže možda 5 ne mora više.
Ja svom detetu stavljam rakiju i med oko vrata i to pomaze....Za svinjsku mast sam cula ali nisam probala al mislim da cu probati...Ne razumem ove minuse,nekad je bolje probati narodni lek nego neke sirupe.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Bolest je registrovana kod troje nevakcinisane dece »
Izuzetno dragocena zelena salata prisutna je na našoj trpezi gotovo cele godine »