Komentari za tekst "Još jedna godina nebrige za roditelje završava se KAŠNJENJEM ISPLATA roditeljskog i dečijeg dodatka"

Komentara
58
Ostavite komentar
Vi ne kukate jer verovatno imate velika primanja u kući, i veliku finansijsku podršku roditelja,ali u Srbiji ima puno žena i roditelja koji rade za 10.000 din.a pritom nemaju nikakvu vrstu pomoći-- i sa Tim parama treba platiti sve račune i kupiti hranu deci, A to je nemoguća misija i žao mi je takvih ljudi koji jedva preživljavaju i znam koliko im znači svaki dinar
Dragi gospodine Vučiću, od sada apelujte penzionerima da povećaju natalitet. Pa neka vam oni radjaju decu i uvećavaju Srbiju. Ovo je stvarno sramota. Iz godine u godinu svakog decembra ista situacija. Majka sam dvoje dece i roditeljski dodatak nam stvarno mnogo znaci. Ali vi ocigledno ne mislite tako. Bitno da su penzioneri dobili povećanje penzije a za majke nista. Sramota za drzavu.
Penzioneri su zaslužni za "presto", zato su prioritet.
Isplata roditeljskog za novembar bice isplacen do kraja nedelje. I ja isto zavisim od tih para, ali nisam ljuta na nikog, imam dvoje male dece, i moje dete zavisi od tih para. Uzivajte u praznicima a ne u ljutnji..
Informacija od pre sat vremena je da ce deciji biti sutra,a za roditeljski se ne zna do daljnjeg.
Mojoj sestri je po podne oko pola pet legao deciji,a ja sam oko pet isla u postu zbog roditeljkog,ali nije bio
Tako da deciji je bio a roditeljski ne
Pa trudnice su pametne pa ga ne glasaju,a penzioneri i mrtvaci su mu najveća podrška,zato za penzionere mora da stigne na vreme,a mrtvaci ga ništa ne koštaju. Bitno da je za ne zaposlene sa Kosova izmirio sve,a oni mogu volu rep da iščupaju pa Nek idu da rade!
Ma samo pricaju...Treba sve mame da se uputimo pa pravo kod Presednika.Zasto to da kasni.Zao mi je roditelja koji cekaju da obraduju svoju decu.Sramota koja smo mi drzava.
Svake godine isto! Ne verujem u slučajnosti. Pitanje je samo šta ti psihosavetnici imaju na umu kad se bas uvek ostavlja neizvesnim nesto najbitnije! Ne znam! U svakom slucaju smo pasivan i nemocan narod na svim poljima!
Da sam znala sta me ceka nikad ne bi rodila troje dece.Da zlo bude vece posle 10 god.sudjenja moj bivsi suprug biva oslobodjen placanja alimentacije od apelacionog suda.Sama sam podizala decu i borila se,sva vrata su mi bila zatvorena.Hvala drzavi za brigu,a meni za natalitet.
Neverovatno je da su isplatili sva socijalna davanja osim roditeljskog i dečijeg dodatka, koji su po iznosima dosta manji od ostalih socijalnih kategorija. Uvek je bilo pre isplate penzije, i stvafno je sramota da još nemaju ni najavu o isplati. Ja sam zaposlena, juče sam primila posebnu negu tj.platu, koja se po novom Zakonu, isplaćuje od strane Ministarstva. I tu su mi "zakinuli" nekih 6000 din bruto, ali sam primila platu. Razmjsljam o mamama koje su nezaposlene, koje jedino imaju ove dve vrste pomoći da prime, i zaista me je sramota što živim u ovoj državi!
Sramota za nasu drzavu nemam reci,bar da daju bilo kakvo objasnjenje nego niko nista.Penzioneri na prvom mestu i pomoc pred praznike i penzija na vreme a deca za koju je mnogo vise potrebno mogu da cekaju.U ovoj drzavi ocigledno na starima ostaje svet!Nemam nista protiv penzionera ali mi je krivo sto su oni prioritet umesto dece.Nemam reci.E drzavo posto kasnis sa isplatama izvoli pa uplati koji dinar vise,ide red pa praznici su!!!
Pa da,za penzionere ima para i to u dan tacno,zato sto deca ne mogu da glasaju za ovu vlast koja svaki dan propagira kako je sve bajno i sjajno.SRAMOTA!!!
Sramota od ministarstva i predsednika.
Pozdrav za sajt BEBAC iz Kos. Mitrovice od majke cetvoro dece,trpimo i cutimo zivela Republika Srbija
Pa normalno da ce isplatiti penzije,penzijoneri mogu da glasaju. Deca nemogu. Sramota i bruka. Da je neki novac pa mogu da razumem,a ovako......sramota!
Kasne i đačke stipendije, tako da ovu državu nije briga za mlade.Sram da ih bude, a puna im usta priče o natalitetu, a ni ove crkavice nisu u stanju da uplate.
Eto i nas presednik zeli natelitet a nemoze da ispostuje majke bitniji su penzioneri msm strasno... ako tako se nadtavi vise niko nece hteti dece da ima onda smo propali... gos. Presednice podrzite mlade majke i sve majke u srbiji ako zelite da sacuvate natelitet... poz sinisa mirkovic iz srem. Mitrovice
Sramota bitno da ste penzije oba dela isplatili
Срамота...ни породиљско по старом закону још није било.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Dečija koža je osetljiva, štitite je kremom za sunce i tokom prolećih dana »
Predstavljamo vam osam narodnih lekova za umirenje kašlja i izbacivanje šlajma »