Komentari za tekst "Imena za bebe koja znače ljubav"

Komentara
171
Ostavite komentar
TARA :-)
Mi cekamo Sofiju 😊💞💞
Ili mozda Ljubicu 💕💕💕
GAVRILO ♥
Vidim, ima puno Dunja.Ja sam želela da se moja devojčica tako zove, ali se rodila na veliki praznik pa je po njemu i dobila ime, Đurđina.Kažu valja se, a i tata izrazio želju. Ponekad mi je žao što ne nosi to ime, koje bih joj dala da je rođena bilo kog drugog datuma. Ali jedno je neosporno: volim moju malecku, kako god da se zove!
Novak, jer nam je uneo najlepšu novinu u život😊.
Anja i Matija, a cekamo Dunju ili Daria?
Mi imamo Milu 💞
Anastasiju imamo nasu Zlatokosu ..
A lepa imena Filip ili Bojan , od zenskih Milijana i Melek ( Andjeo) .Planiramo i jednog batu . :))
Zao mi je sto ne zelite da objavite: apelujem da se korusnici suzdtze od negativnog ocenjivanja imena dece. Vrlo neukusno i ruzno.
Paulo & Kiara a čekamo Zittu
Branislav
David💖
Potpuno mi je neverovatno da neko nekome za ime deteta stavi (-). I jos neverovatnije da ostali nastavljaju da redjaju imena svoje dece, u nadi da ce sta, neki likovi da podrze ili ne njihov izbor decjeg imena? Molim, budite bar toliko empaticni da shvatite da svako ovde voli svoje dete najvise na svetu, te ako vam se ne dopada izbor njegovog imena nemojte nista ni glasati... Pitam i Bebac postoji li smisleni razlog za pokretanje ovakvih pitanja?
(-) u smislu " ne sviđa mi se ime", šta li? A izgleda kao neslaganje sa izborom, nije dobar odabir. Po čijim kriterijumima? Ukusi su različiti. Tu se slažem. Bebac je, valjda, hteo da nagna ponosne roditelje da obznane svoju kreativnost u odabiru imena. Bez nekog posebnog razloga, eto , tek kao komentar povodom teme. I vidim da su to mnogi prihvatili, a ne vidim nikakav razlog za zapanjenost.
Da se nadovežem na temu, mm i ja nismo bili mnogo kreativni. Deci smo dali imena po svecima na dane kada su rođeni : Mihajlo i Đurđina.
Mene stvarno interesuje ko daje ove minuse na imena necije dece!Svako bira ime svom detetu onako kako on zeli i ne razumem zasto bi to isto ime trebalo da se svidja nekom tamo.Sva imena ovde koja su napisana u komentarima su predivna jer ih nose najsladja bica.
Naša devojčica se zove Loreen 😊
Lucy! :)
kalina
Filip

Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Predstavljamo vam osam narodnih lekova za umirenje kašlja i izbacivanje šlajma »
Naučite kako da razlikujete morbile (male boginje) od varičela (ovčije boginje) »