Komentari za tekst "Gde nema nade u budućnost, deca se ne rađaju"

Komentara
23
Ostavite komentar
Mala mesečna pomoć od države sigurno nije nikome od pomoći ma koliko ne zahvalno to zvučalo tih nekoliko hiljada daj bože da porodicama budu dovoljni za račune a gde je sve ono sto ide uz dete. A na kraju svega toga onaj ko želi i ko ima sa KiM pravice i radjace decu ovo sigurno nikoga neće nagovoriti na radjanje, da svi hoće da imaju decu do ovoga ne bi došlo, ne radjaju u svojoj zemlji ali su se udale u inostranstvo i tamo stvaraju porodicu jer ovde nema ni života ni uslova a ni normalnog posla da te niko ne zajebava za ono sto krvavo zaradjujes!!!
Ja bih trece rodila samo ako daju penzije,vise bih volela da gajim i uzivam sa decom nego da radim za 25000 din.A sa 12000 nemam ni za vrtic za troje.Radjam decu sebi a ne drzavi ali moraju i da se obuku skoluju jedu a od cega?
Bravo 👏 Ne zelim da odgajam decu od finansijske pomoci! Zelim siguran i placen posao, manju ratu za stambeni kredit, zelim da mi decu lece profesionalci, zelim da imaju bolje obrazovanje...zelim normalne uslove za zivot a ne socijalnu pomoc.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Farbaju se za Veliki petak i često danima krase trpezu »