Komentari za tekst "Majka ne da sinu da ide na hemioterapiju, reagovao sud"

Komentara
10
Ostavite komentar
Treba dete da pitaju, mozda nema zakonsku osnovu da odlucuje o tome ali ipak je to njegov zivot i on bi trebao da se pita nesto.
Niko ne bi trebao ovako nesto da bude primoran da odlucuje, ali vrlo cesto se desavaju ovakve stvari, i sve cesce ce se dogadjati.
DNK nam je sve losiji i sve se vise degradira i nastaju mutacije, a okruzenje, hrana i voda su u sve losijem stanju.
Ne treba ih osudjivati ako nismo doziveli nista slicno.
Koliko primitivnih i neobrazovanih ljudi.
Teška situacija, degutantno mi je i da komentarišem..
Ne daj Bože ni najgorem neprijatelju da bude u situaciji da donosi ovakvu odluku, ali je majka za sve što kaže u pravu. Ako će dete i ovako i onako umreti, bolje je da preostalo vreme provede u miru i spokoju sa svojom porodicom, nego u bolnici u najstrašnijim mukama. Ja zaista verujem da bi presnom ishranom i još nekim alternativnim metodama mogli da produže dečaku život. Želim im svu sreću.
Iskreno podržavam ovu majku i ipak mama zna najbolje za svoje dete..ona ga je pravila radjala, podigla neka ga i izleči a u krajnjoj liniji i da bude po zlu ona je odgovorna za svoje dete.
Zena je u pravu.Koliki je procenat ljudi koji su se zaista izlecili hemoterapijom i zracenjem,a da im se bolest nije posle par meseci vratila u jos gorem obliku i dotukla ih?Farmaindustriji to savrseno odgovara.Alternativu zvanicna medicina ne priznaje,pa statistika izlecenih ne postoji jer za takve slucajeve samo prokomentarisu da "nauka nema objasnjenje".
Da si zavrsila medicinu bilo bi ti jasno ili makar prirodne nauke ... Strasno ko sve danas ima decu. Hvala Bogu na razumnoj odluci suda
Ne postoji osoba koja nije imala takvu situaciju u okruzenju. A posto si samo majka nisi kompetenta da komentarises. A da to moze da se objasni u jednom komentaru ne bi studiranje meficine, fizike, farmacije, hemije... bilo tesko i toliko trajalo.
Zaista fantasticno :D
Strasno je kako bi tebe bolelo uvo za svoje dete koje ocigledno nemas...
Draga Inžinjerka,
Bravo na vrlo detaljnom komentaru i objašnjenju! Sad ko nije razumeo, stvarno.......samo ti ponosno nosi titulu a druge neka budu samo mame kao što sam i ja! Ko nije u svom okruženju imao bolesnika od karcinoma može olako da sudi,.....
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Uvek slušajte svoje telo i pružite mu negu i pažnju koju zaslužuje »
Recept za neverovatno ukusnu tortu koja se pravi za samo 10 minuta »