Komentari za tekst "Uhapšena majka jer je ošamarila sina"

Komentara
7
Ostavite komentar
Potpisujem svaku Zlatinu reč.
Dal je svesno ili ne,i roditeljima ponekad pukne film i pljesne dete.Po meni ovaj zakon samo steti deci,protiv nasilja sam naravno,i takve roditelje treba kazniti,ali udariti dete to nije nasilje.Nijedan normalan roditelj nece premlatiti dete.Bolje nek hapse pedofile,nek kaznjavaju narkomane...jer to je mnogo gore za nasu decu nego dal smo ih udarili ili ne,svako vaspitava dete kako misli da treba a ponekad samo pljuska po guzi moze da pomogne.
Zlata je ovo zaista lepo objasnila !!!
Mislim da samo roditelji nestasne i izuzetno zivahne dece znaju kako je tesko vaspitati dete bez nekih ostrijih mera. A znaju da kada se dete inati,vristi i radi nesto sto moze da naskodi i njemu i drugima-razgovor ama bas nista ne pomaze...Imam dete od 3g koje jedva zadrzim na jednom mestu duze od pola sara je dok spava. Izuzetno je inteligentna,tvrdoglava i nestasna-i kada ne zeli da me cuje,koliko god pricala i trudila se mirnim putem da resim situaciju,ona uradi po svom... posle sljapke po guzi se malo smiri,taman da "opasnost" prodje...
Ako dete nece da poslusa i nakon dugog razgovora i opominjanja 5 puta, nema nista lose u tome da se udari po guzi. Pre su ucenike u skolama tukli prutom kad predju granicu. Ne kazem da to treba dozvoliti ali iz toga se vidi da koja packa nije strasna. Danas, s obzirom da je zabranjeno tuci ucenike, oni su se osilili i tuku profesore, SRAMOTA!
Ja sam prva za to da strogo budu kaznjeni oni koji zlostavljaju decu, cak bi im istetovirala znak na sred cela da svi znaju ko su i kakvi su.
Ali ako roditelj u trenutku izgubi strpljenje i mozda jednom udari svoje dete to nije strasno. Sve u granicama normale.
I ja smatram da ne treba tuci decu, ali svi smo mi preziveli po koji samar i prut preko prstiju, koji smo sami brali... Tako da mislim da je nepotrebno hapsenje zbog jednog slucajnog samara.
Jako komplikovana tema. Nisam nikad udarila svoje dijete, ali smatram da nisu vi roditelji koji lupe djete po guzi losi roditelji. To ne treba poistivijetit sa zlostavljanjem niti ponizavanjem. Cak smatram da vecina mirne djece mozda pati zbog nekog vida maltretiranja, a upravo ona sklona lopovlucima su umazena , pa bas zbog toga treba vodit racuna i ne trazit probleme gdje ih nema. Drzava se treba pobrinut ovako odlucno o pedofilima, manijacima i sl a ne o mami koja je izgubila na kratko strpljenje zbog lopovluka nestasnig djecaka. Bolje nas zastitite tago zustro od psihopata, i monstruma pedofila kojih je sve vise. Uzput, nasa mama je nas povremeno plasila pruticem, kojeg smo sami morali ubrat i iskreno, jako volim svoju mater i nista se loseg nesjecam iz djetunjstva ;naravno nije nas mlatila niti nas je otac ikad udario
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »