Komentari za tekst "Odvojiti dečake i devojčice"

Komentara
8
Ostavite komentar
Mozda to i moze da ima neke dobre strane, ali ja nepodrzavam definitivno...mislim da je ljudska priroda da muskarci zive uz zene i obrnuto, nerazumem sta je sad problem da tako i deca rastu....nerazmisljaju o tome da li ce to mozda uticati i na njihovo seksualno opredelenje, vremenom....sta je sa slucajem blizanci-brat i sestra, oni u glavnom jedni bez drugih ne mogu i sad ih po tom novom treba odvojiti i u tim uslovima da normalno odrastaju, mislim da je to nemoguce i neprirodno!!??? Bezveze...
Vidim po komentarima, da se ovome protive jedino roditelji, dok pedagoski radnici istu u nacelu podrzavaju. Mozda mi nesto nismo dobro shvatili? Kako to na osnovu ideje "ja uopste nisam volela u detinjstvu da se druzim sa decaima" ima ikakve veze ili je bio kakv argument za ovakvu ideju. Pa jos uciteljica. Tako nam i treba kada smo u situaciji da nam prosvetni radnci ispiraju mozak sa ovakvim nakardnim idejama. Pa da sacekamo jos jedno 20tak godina pa da procenimo da li nam je psiholosko zdravlje dece u potpunosti odgovorilo na ovakvu ideju. Strasno!!!!!
Neka se prvo pozabave problemom tolikog broja neupisane dece u vrtice, vaškama i sl. Ovakva ideja je prosto neverovatna!!!
Kakva glupost.Odvajati decake i ddvojcice, a borimo se za ravnopravnost polova.Jos kombimacija ruskog i srpskog.Zasto ne kombinacija engleskog i srpskog.Kuda ide ova zemlja!
Ana,bez ikakve uvrede ali ja stvarno ne bih volela da moje dete ide u vas razred ako zastupate takav stav! Kakva sirina?! To je toliko usko i usmereno da je prosto strasno da se neko ozbiljno time bavi. Vecu glupost u zivotu nisam cula i tuzno je kada ljudi iz struke koji su zaduzeni za oblikovanje i razvoj nase dece, imaju takve vizije!!!
Kakva glupa ideja
Zanimljiva ideja. Mogu da zamislim da to nije losa ideja ako se setim da u detinjstvu uospste nisam volela da se druzim sa decacima. Cak i danas, devojcice vole da sede sa devojcicama, a decaci sa decacima. Po struci sam uciteljica i ni jednom u praksi se nije desilo da decak trazi da sedi zajedno sa devocicom, ili da devojcica trazi da sedi sa decakom. Naravno, protiv toga sam da postoji potpuno odvajanje i da se oni u predskolskim ustanovama nikako ne spajaju. Zapravo, trebalo bi malo vise obrazloziti ovu ideju i razloge za, ali generalno, volela bih da ih cujem. Treba imati sirinu i ispitati i pozitivne strane.
ako mene pita neko,ovo je bolesnoooo!Šta fali toloikim generacijama koje su zajedno pohadjali nastavu od jaslica do kraja fakulteta?????Šta je sledeće?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »