Komentari za tekst "Da li bebama treba bušiti uši?"

Komentara
7
Ostavite komentar
Apsolutno se protivim tome. Nas su gnjavili raznorazni od rodbine, navodno bebu ne boli tj. nece se secati bola (???). Mala deca i minjdjuse su mi u kopletu sa lakiranim noktima jedno veliko NE. Deca su lepa i bez nakita.
slazem se sa bebcem,ja svojoj devojcici necu busiti usi sve dok ona ne bude sama htela da ima mindjuse,jer mi apsurdno stvaljati takvim amalim bebama bio kakav nakit.
sve dok ona ne trazi sama,nista ne kupujem,niti cu.
moje obadve cerkice su htele sa 3,5 god. mindjuse. dobile su ih i sveje u redu. ja preporucujem medicinske mindjuse prvih 6 do godinu dana.
Ceo tekst je obicna glupost! Idite u zemlje iz kojih ste pokupili ovo pa tamo zivite i davajte savete ovakvog tipa! Ovo je sramota!!! Sta fali svima nama koji smo pili kravlje mleko,i jeli voce i povrce sa 5. meseci svog zivota,koji smo prve korake u dubku napravili i kojima su babice jos u porodilistu iglom busile usi!?! Zapadna medicina,ma hajde! I, medicinke se stavljaju bas zato jer ne izazivaju alergijsku reakciju i usi se ne diraju kad se probuse,nisacim se ne mazu vec se samo u toku dana mindjusica okrene i nema problema!!! Ovo je koliko se meni cini stranica za davanje dobrih saveta buducim i novopecenim roditeljima pa se trudite da ne objavljujete ovakve gluposti,jer postoje mame koje su vec u nekom tripu i preplasene onim sto ih je snaslo i ne treba im jos i ovakav nenormalan text!!!
Да је рупа на ушима неопходна, човек би је имао при рођењу.
Mi smo nasoj bebani probusili usi sa punih 6 meseci i tačno je da kada su bebe manje da ne čačkaju minđušice (u zlatari nam rekoše da je najbolje bušiti od 4-7 meseca, jer je tada formirana ušna resica i u tom periodu beba neće čačkati minđušice, kao i upute za održavanje i preporuku da mesec dana posle bušenja treba staviti zlatne minđuše baš zbog toga da ne dđe do alergije)
Par puta dnevno sam joj kapala alkohol i "vrtela" mindjušice i sve je hvala Bogu super.
A što se tiče toga da će možda biti jedna od onih koje ne vole minđuše (mada zaista ne znam nijednu žensku osobu koja ih ne voli) skinuće ih kada bude poželela i rupice se neće videti za par meseci.
Imam dve devojjcice 3 i 1,5 god i nisam im busila usi niti mi je padalo na pamet! Mrzim to kad kazu pa devojcica je mora da ih ima ...molim??? zasto mora beba biti okicena? Kad pozele same da buse, dozvolicu im , naravno, ali da busim deci usi..radi nekog il da mi bude lepsa...sta? Moja deca su meni najlepsa, i bez mindjusa :)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »