Komentari za tekst "Kako posle razvoda?"

Komentara
3
Ostavite komentar
Draga Ivana, i ja sam se razvela odma nakon rodzenja deteta, ali moja kcerka je imala samostalan kontakt sa ocem od kad je bila jedan mesec stara...ona sada isto ima 16 meseci i nije problem da je dam da bude sama sa ocem ... bilo je perioda kada nije htela biti sama sa njim i tada smo imali zajednicke sredbe...ali sada opet ide sama sa njenim ocem...tako da ja bi ti savetovala da je das da se vidza sa ocem ..normalno ako je on zainteresovan za to .... dozvoli da dete ima oca... ma koliko on bio ovakav ili onakav ... i ja sam gnevna na moj bivshi suprug ..ali moram prevazici sebe ... da znam da sam detetu pruzila mogucnost da ostvari kvalitetan kontakt sa ocem.... nije lako ... ostaj da se vidzaju...pa nek vreme pokaze dali ce uspostaviti vezu izmedzu ili nece ( pisala sam srpski iako mi ne ide bas najbolje...ali to je da me bolje razumes) pozdrav
Zaboravih da napomenem da sa ocem ne živimo od detetovog rođenja,viđao ga je svaki drugi dan po sat vremena ,a poslednjih 3mes. uopšte njie imao kontakt sa detetom. I sad imam problem oko očevog viđanja deteta,jer hoće da ga viđa samostalno,što smatram da je za dete od 15 me. stresno,ne želim to da dozvolim.Šta vi mislita o tome?.Ima li neko slično iskustvo?.Pozdrav !.
ĆAO svima!.Ja sam skoro pa razvedena mama i znam da u ovoj državi ne možete da se oslonite na nikoga osim na sebe i svoje najbliže i eventualno prijatelje koje fala Bogu imam.Centar za sociljalni rad?.Kakva je to ustanova koja uopšte ne štiti dete ni njegova prava,važno je da sede u kancelarijama,dobijaju dobru platu i popunjavaju formulare,sramota,da moram sama da se borim protiv glupg zakona koji ništa dobro ne donosi majkama kao i samohranim očevima,a kamoli deci ,tugggga!!!. Otac pošto poto hoće samostalno da viđa dete iz hira,a pritom ga nije viđao već 3 mes. ,pošto je svega 15 mes. malo teško će to sve da izgura bez stresa i trauma pa se borim da isteram svoje i da ga viđa u mom prisustvu.Nećete verovati da ovih u socijalnom to ni nezanima,moraš da ih dobro prodrmaš da bi se uopšte pokrenuli ,a da ne pričam o vezama i podmećivanjima i to od strane onih koji dete uopšte ne zaslužuju da vide uopšte,a ne nekoliko puta nedeljno....imam noćne more.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Farbaju se za Veliki petak i često danima krase trpezu »