Komentari za tekst "Pokrajina ukinula pomoć za novorođenčad"

Komentara
6
Ostavite komentar
kao informacija, danas 08.01.2012. je moja supruga pokusala da preda kompletnu dokumentaciju u Subotici za nase prvo dete rodjeno u decembru mesecu i naisla na isto... "ukinut pokrajinski roditeljski dodatak"...
Vise nego jadno i bedno od nasih organa upravljanja!!!
ZAHVALJUJEM SE U IME MOG DETATA NA USKRACENOJ POMOCI! Razumem ja to, ipak je rebalans budzeta, ustavnost, preraspodela dohotka i kakvo ne vec sr... vaznije od nase dece..
sta drzava daje,trudnicama u istocnoj srbijii kolika je suma za 3 dete?
Porodila sam se 1 oktobra,to znaci da moje dete nece dobiti pomoc od vojvodine,samo mi onda nije jasno zasto sam popunila i pribavila dokumenta koja su potrebna?
Ja sam se porodila 29.avgusta u Subotici. Dobila sam pare samo od grada Subotice i od drzave, tako da nije istina da su bebe rodjene u avgustu dobile pare od pokrajine!
Da, na sve to nije istina za 13.jul, jer su bebe rodjene u julu i avgustu dobule taj novac (poznajemo i roditelje koji dobili, a i u Izvrsnom vecu nam je to potvrdjeno). Znaci ostecene su samo bebe septembar - decembar 2012.
Gde moze da se potpise peticija?
Da li mi to ne živimo svi u istoj državi? Zašto Novi Sad i Beograd mogu svojim trudnicama da isplaćuju 100% održavanje trudnoće, dok ostali ne mogu? Pokrajina ukida isplate da bi finansije usmerila na Betaniju - NE PORAĐA se cela Vojvodina u Betaniji!!! Izgleda da bi svi trebalo da živimo u NS-u ili BG-u a ko bi to onda finasirao - to onda ne bi bio naš problem!!! Hvala staroj i novoj vlasti na praktičnim uštedama!!!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »