Komentari za tekst "Pomoć roditeljima od pokrajine ponovo u 2013."

Komentara
7
Ostavite komentar
I mi smo predali sve papire kao da taj dodatak postoji, niko nista nije spomenuo. Bezobrzluk!!!
Strasno i sramotno..al nista vise ne cudi!!znaci ponovo ce uvesti Vlada APV nesto..al bebe koje se sada rode/ nikom nista!!SRAAmooootAAA!!!
kako vas nije sramota,ovo treba naplatiti preko strazbura.
strasno sta reci,ovim bebama koje se rode u drugoj polovini godine netreba nikakva pomoc,katastrofa,jtreba da se tera i istera da svi dobiju jednako!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stvari su malo bezobraznije nego sto izgleda na prvi pogled.

Radi se o tome da je Ustavni sud proglasio mnoge stvari neustavnim u vezi sa ingerencijama autonomne pokrajine, pa su ovi vojvodjanski politicari sada krenuli da zloupotrebljavaju jedan propust tog ustavnog suda da bi se okomili na "zlu" drzavu Srbiju.

Drugim recima, ovim saopstenjem pokusavaju da navuku gnev na drzavu umesto na sebe.

Lakse mi je bilo dok nisam pocela da pratim politiku, sad shvatam kako su ovi nasi vojvodjanski politicari kvarni i kako ne prezaju ni od zloupotreba pomoci za novorodjencad.

A stradaju roditelji koji hoce u ovoj nemastini i krizi da radjaju decu u drugoj polovini 2012.

katastrofa!
Slazem se sa Hecy024,predali smo papire 05.11.2012 za dete koje je rodjeno 14.10.2012 i ako su znali da je pokrajna ukinula dodatak 13.07 sto to nisu tada rekli.Ovako pola dece dobija pola dece ne dobija( ne radjamo decu zbog tih para) ali neka svi bar pri rodjenju imaju ista prava.
Uovoj drzavi ima jednakih i jednakijih! Deci rodjena u drugoj polovini 2012 godine i njihovim roditeljima nije potrebna nikakva pomoc. Ovo treba da se tera do Strasburga jer je ovo diskriminacija koja je nevidjena i nedopustljiva! Verujte mi da cu to i da uradim!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »