Komentari za tekst "Tata iskreno o prisustvu na porođaju: Da sam mogao preuzeo bih bolove od nje!"

Komentara
5
Ostavite komentar
Mome suprugu 2010 nisu dozvolili da ide sa mnom na prvi UZ bebe. I to u privatnoj ordinaciji! Kad je pitao da uđe samom i pogleda bebu gledali su ga kao da je pao sa Marsa. Rekli su nam da to nije praksa i da to "oni dozvoljavaju samo ako sa bebom nije nešto u redu 😳". Oboje smo bili zgranuti i ubrzo odselili iz zemlje. Radi se o ordinaciji u jednom gradu u Republici Srpskoj.
I dalje nigde ne može otac da prisustvuje...Moj suprug je hteo, ali kažu od korone ne može nigde. Ne znam zašto to ne otvore? Uradi se test i ako je negativan koja je razlika prisustvo sestara i lekara i supruga? I jedni i drugi imaju normalan kontakt sa vanjskim svetom. Još bi suprug imao potvrdu da je negativan.... A njegovo prisustvo bi značilo svim mamama. Mene kad su odvodili nije mogao ni u bolnicu da udje...Ostavio me na parkingu i nismo se videli 5 dana. Meni je to bilo strašno što nemam nikoga da me bar pogleda i kaže sve je u redu. Sestre i lekari su bili sjajni, ali oni su bili okrenuti poslu. Meni je falilo samo to da me suprug pogleda i kaže biće sve u redu. Bolje bi mi bilo... Kada sam otišla na carski rez na kraju veliko hvala anesteziologu i sestrama koje su bile sa njom na svim lepim rečima i divnom razgovoru koje su imale sa mnom za sve vreme operacije. Višegradska je u pitanju....Ali koliko god su oni svi bili divni, a jesu zaista, da je suprug bio tu manje bi me strah bio i ne bih se onoliko tresla....
Prisustvo oca u bolnici je za sada moguce u privatnim porodilistima. Ja sam se porodila u januaru 2023. i suprug je prisustvovao. U pitanju je Medigroup bolnica. Bez zelje da radim neku promociju, imali smo divno iskustvo. I mnogo mi je znacilo sto smo zajedno docekali nasu devojcicu.
U kom državnom porodilištu u Beogradu je omogućeno prisustvo partnera? Koliko sam se informisala ni u jednom... i tamo gde je bilo je ukinuto za vreme korone.
Nigde. Kućni porođaj je bio vidi se i na slikama❤️ nešto najlepše na svetu
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Od sada voćne gumene bombone možete napraviti i same kod kuće! »
Spoljne infekcije uha mogu se dogoditi i ako je ušni kanal deteta oštećen upotrebom štapića za uši »