Komentari za tekst "Volite svoje telo: Ovako izgledaju mame nakon porođaja (VIDEO)"

Komentara
6
Ostavite komentar
E skoro se porodih i sa cetvrtim, nemam strije a stomak se polako vrca u prvobitno stanje. Nismo sve iste sto je normalno.
Svaka zena je drugacija,kao i koza,a ima tu i genetike.Ja nisam dobila ni jednu jedinu striju,doduse mazala se sa Saljicem ali nekad se i te kreme dzabe mazu,tako da je u principu sve do koze.Ugojila se 16 kg,posle 20 dana 11kg manje,otislo sa porodjajem i evo posle 10 meseci kao da nisam ni bila trudna.Stomak se vratio,zategao bez ikakvih vezbanja,i vratila se na staru kilazu.Opet treba voditi racuna,cak i o ishrani,pa mozda nece ni doci do ovakvih rezultata kao iz teksta.
Nije ni do genetike mozda, pre je do same koze i do svakodnevne nege. Ceo zivot mazem Nivea mleko za telo, plavu, od 14.godine. Kaze dr. da je sve do rutine i koliko je sama koza elaticna zahvaljujuci nezi. Kao klinka sam dobila neku strijicu jer sam naglo smrsala i to je ostalo. U trudnocama(bilo ih je tri) najvise sam 15kg dodala, a smrsala i 20kg. Koza, stomak, kao i kada sam devojka bila, bez ijedne dodate strije i bez opustene koze, a takodje se samo Niveom mazala. Dvadeset godina mazanja mlekom za telo posle svakog kupanja. Doduse bez trbusnjaka, ali ih nisam ni pre imala . Bukvalno saaaamo nega, ceo zivot nega! Sestra isto prosla, jednako se neguje oduvek. Mami je npr. bas smezuran stomak, ali kako kaze, vecito je stomak preskakala i mazala samo ruke i noge. Eto.
Evo i ja da se oglasim iza sebe imam 3 porodjaja, imam strije po stomaku nisu strasne kakve sam vidjala, u trudnoci gojila sam se oko 20 kilograma nekad i preko koji kg. Poslije svakog porodjaja telo mi se vracalo u normalu po prestanku dojenja, da da zene u toku dojenja telo prolazi kroz razno razne hormone tu utice zadrzavanje vode lepo hranjenje jer nasa hrana je donekle i bebina. Kilaza se vrati na staro al deca vise nece biti tako mala da ih mazimo u toj meri i da se osecamo najvrednim stvorenjima. Uzivajte u trudnoci i dojenju. Ja cekam 4 dete i smrsat cu kao i sa prethodim trudnocama , bitno je da uzivamo u bebcu a i bebac u nama
Ovo su ekstremi. Nemojte da plašite žene. Meni se stomak sv
aki put vraćao u stanje pre
porođaja posle otprilike šest meseci. Nemam ni jednu striju.

Slazem se, isto
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »