Komentari za tekst "Kako se grudi u trudnoći pripremaju za bebu"

Komentara
9
Ostavite komentar
Grudi me bole od samog pocetka i uvecale su se dosta obzirom da sam imala male grudi. Sada sam usla u 4.mesec ali i dalje osecam bol sa strane i ne mogu da spavam na stomaku. Samo da se ne uvecaju mnogo
do kraja trudnoce.
Meni su u pocetku bolne grudi bile prvi pokazatelj trudnoce. Pravo su nadosle vec od cetvrtog mjeseca, a evo u osmom su se malko opustile, s tim sto su broj vece. Inace, u sedmom mjesecu pojavila i poneka tackica mlijeka :)
Ja sam imala problema da pronadjem odg.brus,grudi su mi sasvim normalne ni male ni prevelike,ali sam zato morala da uzmem 3 br.veci i taj mi je bukvalno mali,usla sam u 8 mesec..
Drage moje,

da li uvećane grudi i bol u grudima koji se javi na početku trudnoće može vremenom da smanji intezitet i d ali je to neki zabrinjavajući znak?
ne brini se, to je normalno u prvim mesecima, od cetvrtog neces osecati bol uopste
Naravno da velicina grudi ne utice na kolicinu mleka! Poznajem zene koje su imale male grudi i dosta mleka i obrnuto - velike grudi a mleka vrlo malo, tako da se ne treba puno opterecivati oko velicine. Meni su se takodje sasvim malo uvecale grudi.
Meni su se grudi uvecale za 2 broja a tek sam usla u 8. mesec. Sigurno je i to kao i sve ostalo individualna stvar.
Moje grudi se takodje uopste nisu uvecale, i nadam se da nema veze sa kolicinom i kvalitetom mleka, jer su prilicno male...
Moje se grudi nisu uvecale nista. Imam osjecaj da sam vece imala u pubertetu. U 8.sam mjesecu i prva mi je beba. A mislim da velicina grudi nije direktno povezana sa kolicinom mlijeka.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »
Oporavak traje od četiri do šest sedmica »