Komentari za tekst "Pogledajte kako izgledaju porodilišta u inostranstvu (FOTO)"

Komentara
10
Ostavite komentar
Ja sam se dva puta porodila prirodnim putem u novosadskom porodilistu "Betanija"ali iskreno uslovi i nisu nesto.Ima ljubaznih a ima i da izvindte na izrazu nadrkanih.Kad odem da se tusiram moram pozuriti da mi dete neko ne uzme jer na njima ne verujem nista.A kad im se posteno plati onda je sve okej,kupatila su jos boze pomozi.U ostalim sobama ima tv a u nekima neka pa se smorim skoro ceo dan ali sreca ponesem telefon pa se cujem sa muzem i tako mi prodje vreme.Iskreno ne bunim se ali moze da bude malo bolje toliko od mene 😊
Osoblje veoma neprijatno, retko ko ce vas pogledati, bitno je da imate nekog svog ili da date dobre pare. Higijena nula, kupatilo vec duze vreme nema sijalice u vc i tusu samo kod lavaboa, tnaci zatvoris vrata a unutra mrkli mrak. Svuda se osecaju cigarete jer i porodilje puse u kupatilu, a i sestre u njihovom. Porodiliste u Krusevcu.
Porodila se pre par dana ...kao u Žikinoj dinastiji ,opšte stanje bolnice .
Moram da kažem da u porodilištu u kom sam boravila (Višegradska) desetak dana zbog problema u trudnoći koje imam, ističem da su uslovi jako loši. Sestre i doktori su odlični, stvarno se trude maksimalno i za njihovo ophođenje prema pacijentima imam samo reči hvale. Ono što je užasno su kreveti, posteljina, jastuci, toaleti. Ne vodi se dovoljno računa o higijeni uopšte. Hrana je takođe loša. Imam utisak da se u porodilišta uopšte ne ulaže već dugi niz godina, stvari koje su potrebne da se operu bacate kroz prozor vašem partneru i mislim da je to stvarno užasno...
Ljubljana Slovenija Sve je super, uslovi odlični osoblje isto sve rjeci hvale i prezadovoljna sva 3 puta svoga boravka u Ljubljanskoj porodnišnici.
Nemam reči, uslovi su nam očajni.. Zaostajemo u svemu, baš mnogo.. 🙄
ocajno...pocev od pristupa osoblja prema porodiljama,preko smestaja i hrane...strokavo,crvi u kupatilu u kojem nemas mesta da se okrenes,sobe pune prasine i paucine,sve staro,dotrajalo,posteljina i spavacice dostupne uvek ciste ali pocepane...porodiliste Kragujevac
Evo ja sam juče izašla iz porodilišta u Leskovcu. Ovo mi je drugi porođaj i mogu napraviti neka poređenja od pre 3 godine i sada. Što se tiče osoblja,doktora,babica,sestara i onim što oni trebaju da pruže nama,pomoć, podršku...ja sam zadovoljna. Napredovali su u svemu i stvarno se trude da olakšaju boravak i jako su prijatni.
A što se tiče uslova-E, u tome smo nazadovali. Budžet koji dobijaju je očigledno nikakav kad nemaju ni za posteljine, jastuke,spavaćice,adekvatnu hranu...isprlja li se posteljina,vrlo je verovatno da ćete u takvoj spavati dok vam sutra od kuće ne donesu vašu.
Tako da državo Srbijo obrati malo više pažnje na ove žene,majke,kraljice koje su takvi heroji da toga ni same nisu svesne.
uzasno! nasa porodilista i hrana uzas a i zaposleni te samo gledaju ako imas vezu. jako tuzno sto je tako.
Verujem ni u mom porodilistu nista nije bolje bilo
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »