Komentari za tekst "Medicinskoj sestri preti kazna jer je objavila da je prisiljena da radi bez maske"

Komentara
5
Ostavite komentar
Razumem koleginicu u potpunosti a to treba i nas predsednik da sazna.Da nadlezni mogu a nece da nabave sredstva za koja dobijaju pare.Ja sama ne znam koliko para za 20 god.sluzbe potrosila kupujuci za pacijente i alkohol i vatu i gazu i toalet papir sapun ubruse peskire nase uniforme klompe hemijske olovke ksncelarijski pribor itd....i po cemu onda neko da nas pljuje.Sto od nasih 400 eura plate jedne sestre kupujem i to za pacijente i sluzbu..i jos treba da precutkujemo tudju sramotu i dobijemo otkaz od nadleznih?!Sestro moja ako dobijes kaznu ili otkaz za istinu onda javi pa cemo sve ispred skupstine pred naseg predsednika.Neka proceslja bagru.
Prešla sam sa patologije u predporođajnu sobu kad sam se porađala, rekli su da nema navlake za dusek, ni jastucnice, vratili me na patologiju da skinem sa starog kreveta i da donesem. Naravno sama sam je i navukla..
Ni u porodilistu u Nisu nemaju osnovna sredstva za rad. Kada me je doktor pregledao na uz nije imao cime da mi obrise gel sa stomaka, te je sestra donela neki carsav(ko zna koji, ciji, da li je iskoriscen)
У акушерском блоку је такође катастрофа. Ране нам не испирају већ нам говоре да користимо сапун и воду. Кад сам дошла на скидање конаца код свог гинеколога он ми је рекао да обавезно мора хидрогеном и јодом. Јадно је кад се понашају као некакви ауторитети а гомила њих је у стању да те обмањује. Разумела бих и то да немају сва средства, јер сам могла да купим и да донесем да ми ураде испирање, али не... битно им је само било да нас откаче. Свака част људима као што је ова сестра. Барем основна средства треба да су доступна.
bravo za ovu med.sestru! neka se malo svi trgnu, cak i oni kojima je teško sedeti kod kuće zbog vandrednog stanja... ljudi postujte med.osoblje za njih nema strajka, skraceno radno vreme, pola ranog vremena itd ..
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »