Komentari za tekst "Draga svekrvo, hvala vam što ste podigli neverovatnog čoveka"

Komentara
17
Ostavite komentar
Ja imam svekrvu za medalju, a i sama sam snaja za medalju, tako da blago mom suprugu. Kod nas kljuc uspeha je uzajamno postovanje i podrska. Ona nama cuva decu dok smo mi na poslu i kuva rucak, mi njoj i svekru pomazemo finansijski jer nemaju primanja, zivimo u istoj kuci, podelili smo poslove i obaveze u skladu sa godinama i potrebama, tako kad celjad nisu besna ni kuca nije tesna. Samo dogovor i kada nastanu problemi nista trpati pod tepih, uvek se nadje kompromisno resenje. I sto je najvaznije deca sve to gledaju i rastu u takvoj zajednici pa uce sta znaci timski rad.
Naravno da postoji! Ovo kao ja da sam pisala.
Meni u nekim situacijama svekrva vise pomogne nego mama *a tako je i mojoj mami bilo)
Mislim da se netrpeljivost kod mnogih stvara od samog pocetka bez potrebe i zbog predrasuda i jer mnoge zene (i svekrve i snaje) smatraju da tako treba.
Draga bivša svekrvo, hvala što ste odgajili debila i što sam sada samostalna majka. Hvala najiskrenije.
Najrealnija je ova rečenica za kraj:
"Sa zahvalnošću, obećavam da ću uvek raditi svoj deo – brinuću o Vašem malom dečaku." ;)
Mene moja mrzi samo zato sto sam “snaha”. Sta god rekla,sta god uradila, koliko god nosila celu porodicu na ledjima (zaova idva odrasla sina Iz muzevljevog prvog braka), ne valjam te nevaljam. Trebalo je da se udam pa da saznam(od nje) da sam budala,glupaca,parazit ... Zavidim ovoj srecnici na divnom odnosu sa svekrvom.
Dajte i meni jednu takvu 😂
Moja je predivna
Ja sam od onih koja se ne hvali svojom. Niti su sina (jedinca) podigli na dobar nacin niti meni treba u kuci svako malo. Napravili su od sina coveka koji ne zna sam da se snadje nego uvek zove mamu I tatu!? Sa 36god!!! Pa bi u mojoj kuci da namecu svoja pravila?!? Nazalost ja sam morala da ih distanciram da bi mogla da vodim svoj zivot. Neke mame svojom ljubalju I preteranim “letenjem” oko svog deteta ustvari rade kontra efekat za dete. Prave ga nesposobnim za zivot. Da ne moze sam da se snalazi. Kad padne,ne dopustaju da se sam digne nego ga oni dizu. I sad ja treba da zivim sa takvim covekom. Pa hvala ti svekrvo sto si mi otezala zivot 😀 ja to od svog deteta sigurno necu praviti ,nego cu mu pomoci da se snalazi u zivotu!
Pa sto si se udala za njega ,ako je takav nesnalazljiv i mamin i tatin sin?
Moja je isto super, ali mozda sto ne zivimo zajedno, 20 km je sasvim u redu. “Spašava” kad god treba, dobro je vaspitala svog sina, čuva dete, pomaže u problemima, ne meša se puno. Sve u svemu svakoj bih poželela takvu svekrvu. Mada mnogo zavisi i do snajki jbg. Znam neke koje i nemaju puno razloga za mržnju, ali smeta im sto nisu dovoljno obrazovane, tj što su seljanke, to je samo primer i milion drugih glupih primera koje današnje mlade žene izmišljaju.
Postoji! :) moja svekrva je divna, zivimo u istoj zgradi i uvek je tu da nam se nadje i pomogne, moj muz kaze da mene vise voli od njega jer u tim nekim sitnicama uvek drzi moju stranu. Jedina stvar oko koje se raspravljamo ako tako mogu da kazem je jer hoce da nam stalno kuva i sprema a ja ne dam jer necu da se ulenjim haha :D
Postoji! Evo moj slucaj! Sve ovo ovako postoji!
Divan tekst! Bravo! Dobre svekrve i te kako postoje :)
Ovo kao da sam ja pisala za svoju svekrvu. 😊
Samo da se javim i da kažem-postoji! Moja svekrva je zmaj žena. A moj muž pravi suprug, otac, sin, moja najveća podrška.
Ovo je nerealno! Hahaha... Gde ovo postoji? 😀
Hahahha, kad bi moja ovo pročita.... čista ironija 😂
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »