Komentari za tekst "Zašto beba odbija da sisa?"

Komentara
12
Ostavite komentar
Evo 5 godina kasnije čitam tekst i komentare i u šoku sam koliko se njih javilo koje ne doje i kojima tekst nije od koristi, samo kako bi iskazale svoje frustracije. Sve razumem, al da je neko protiv dojenja ne razumem. Neko doji neko ne, nekome je to stvar izbora nekome nije. Čemu bilo kakvo osuđivanje? Konkretno sam htela da vidim ima li nekog rešenja za ovu situaciju opisanu u tekstu, ja imam par svojih trikova, i uspeva često. Pa ne razumem zašto žene koje ne doje čitaju tekst i šire mržnju u komentarima?? Zaista ne rauzmem.
Ja imam problem da je moja beba od dva meseca pocela da odbija da doji,a u medjuvremenu sam joj ukljucila i dohranu pored dojenja pa se plasim da sad zbog toga odbija sisu i ne znam sta da radim
Nije ni dojenje tako zdravo ko sto se neke majke loze a ovamo piju gazirane sokove, jedu grickalice, puse i ostalo a filozofiraju o dojenju. Dupli arsini ... Preterujete
Šta ste takvi hejteri..
Zato sto se pravi drama od toga! Mi smo sisari i sisamo od kada je sveta i veka, ali mora neko i od toga mudrost da pravi.
Ja imam upravo ovaj problem, i nista ne pomaze pa pocinjem da odustajem od dojenja.. Izmlazam se i dajem mleko na flasicu, ali i mleka imam sve manje. Veliki sam pobornik dojenja ali vec 4 meseca se mucimo i polako posustajem..
ja sam imala taj problem jedno vreme i onda sam joj davala lazu dok je ne dovedem u stanje pospanosti i onda joj ubacim
sisu i ona sisa lepo...probaj...ne odusataj od dojenja
Nekim majkama je upravo to odbijanje noćna mora i mislim da vam je komentar suvišan.
Pored položaja dojenja pomaže i malo izmlazanja pre podoja da se ta navala smiri.
Nocna mora je ako dete ne sisa? Sta li je onda ako je nesto ozbiljno? Razlog za samoubistvo, ne razumem. Ako dete ne sisa je samo jedna u nizu od situacija sa bebom i to je skroz ok, ne treba praviti dramu od svega, nece umreti od gladi.
Zasto beba odbija da sisa? Zato sto joj se smucilo vise da slusa o sisanju i zeli da je ostave na miru :)
Hahaha sad ce ti reci kako si nikakva majka :))) Vala meni je muka vise od presipanja iz supljeg u prazno, dojenje dojenje dojenje! Kako li su nasi preci zivi ostali, kada nije bilo ovih pros....... kao danas, zivo me zanima! Kao da nema druge teme na ovom svetu. Bolje da majke malo obrate paznju na vaspitanje svoje dece, danas je to mnogo veci problem.
...
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »