Komentari za tekst "Najmanje rođenih beba u poslednjih 100 godina"

Komentara
6
Ostavite komentar
Kakva nam je drzava dobro je da nas ima i toliko!
ZALOSNO...I nazalost nema nikakvog podstreka za majke,koje poput mene,ocekuju peto dete...cak i deciji i roditeljski ukidaju...
Ja sam dala svoj doprinos natalitetu u 2016-oj ;)
Ako,ako... Ova banana drzava i zasluzuje da nestane. Pametni ljudi odlaze,vise se niko i ne nada da ce biti bolje. Pogledajte probleme u porodilistima (90% zena koje sam upoznala su se klele da vise nece roditi) tretirane smo ko krave tamo,uslovi katastrofalni. Pedijatri ili imaju 100 god i uskoro ce u penziju,ili su mladi ali nezainterosovani jer cekaju da pale za Nemacku. U vrtic ne mozes da upises dete dok ne nadjes debelu vezu,a ako ne upises dobijas otkaz jer poslodavac nece da te ceka. Radis za 200 evra,nemas pojma kako da izguras mesec (ako imas srece da radis),vec 10og si bez kinte. Deciji dodatak je mizeran,a i njega dobijes samo ako se sve zvezde poklope. Celnike ove zemlje boli uvo i za nas i za decu,dodju da se nakradu i izgrade po neku fontanu. Za zdravstvo,skolstvo,rad i sve ostalo ih zabole. Narod cuti i trpi. Zato i treba da nestane.
Novi Pazar, Sjenica, Presevo.. za 100 godina nas pravoslavaca nece ni biti.
Bas me cudi, kada su uslovi idealni za stvaranje/prosirenje porodice.365 dana zivimo u strepnji kako cemo/odakle cemo/ sa cim cemo.Ne poznajem nikog kome baka i deka nisu bili podrska u svakom smislu.A to nije resenje..
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »