Komentari za tekst "Roditelji osuđeni za smrt bebe koju su hranili heljdinim mlekom"

Komentara
7
Ostavite komentar
Uzas, prosto zalosno i neodgovorno! Pa pobogu, zasto postoji Mama-Beba-Pasos ili kako se to vec zove u Srbiji? Prvo pitanje mog pedijatra je bilo kako ga hranim! Beba je imala dve nedelje. Pa merenje pa tezina. Zar ovo nije moglo da se spreci?! Pise se toliko o vakcinama i jaslice cak traze dokaz o vakcinisanju. Za mene doktor nije bio dovoljno oprezan. Ili su čudaci roditelji pravili eksperiment od deteta. Straaaašno!!
A šta je s dojenjem?! Bebi je i tako prvih 6 meseci dovoljno majčino mleko. Čudno je da je neko ko se zalaže za takvu ishranu to zanemario. Poznajem vegane, i oni se baš zalažu za dojenje..
Mozda nije mogla da doji?
I oni trebaju boto osudjeni na smrt!! Neko je zeljan dece a neki se ovako igraju sa zivotima!
Tugo moja. Ova i slične vijesti treba da se naširoko prošire, pošto ima glupih roditelja kao što su nesretnici iz pomenutog teksta, da bi shvatili šta se može desiti ako su previše moderni roditelji. Suze su mi krenule na oči, ne mogu ni da zamislim kako se mališan patio. Tragedija :(
Boze sacuvaj. Danas je izgleda moderno biti vegeterijanac ili vegan ili sta vec. Jadno dete.
E ali to nametanje maloj deci ,da bude nesto sto su njeni roditelji, je strasno. Vegan,hriscanin,fudbaler... To su ljudi,samo mali,dajte im izbor. Pustite ih da se opredele. To znaci dati slobodu coveku,to je ljubav.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Dečija koža je osetljiva, štitite je kremom za sunce i tokom prolećih dana »
Predstavljamo vam osam narodnih lekova za umirenje kašlja i izbacivanje šlajma »