Komentari za tekst "Vaša beba u 8. mesecu - 4. nedelja"

Komentara
431
Ostavite komentar
Naravno ne mislim na mame koje nisu mogle dojiti, svaka čast vama što ste se izdajali, nije to lako, ali koliko god da ste pružili bebi vašeg mleka puno joj znači. Nažalost, mnoge mame se nisu ni potrudile, a mnoge nisu imale dostupne informacije, pa se nisu snašle.
Slazem se sa svime, osim za ad. Iz raznoraznih razloga neke mame ne mogu dojiti. Ni moja beba vise nema tu privilegiju. Zapravo, nije nikada ni dojila, vec pila izdojeno. Dok je islo...
Moja devojcica za 5 dana puni 9 meseci,lepo napreduje,jesna na tatu:-D...ne puzi ali pruza korak,mislim da ce odma prohodati,zubice nemamo jos uvek:-)su ovom periodu su najzanimljiviji,zato mame uzivajte;-)pozz
Pozdrav moja beba ima 8 mjeseci i 4 nedjelje,nema jos ni jedan zubic,pomalo je pocela da puzi,a kad god joj se spava pocme se borit protiv sna i pocme plakat vristit i tako sat vremena i zaspe
cao drage mame i bebice... moja cerkica ima 9meseci a jos uvek nema zub.. jos uvek je ne muce nesto posebno.
Pozdrav moja beba ima 9 meseci i jos uvjek ne zna dobro stajat na guzu a hoce da prohoda ... Mnogu smo je pazili pa ostavis je 15-20 min i kad je vidis digöa noge vec se prevrnala . :))
Ja ne razumem ovaj komentar! Ni iz konteksta ne mogu da shvatim!
Pozdrav moja beba ima 9 meseci i jos uvjek ne zna dobro stajat na guzu a hoce da prohoda ... Mnogu smo je pazili pa ostavis je 15-20 min i kad je vidis digöa noge vec se prevrnala . :))
moja cerkica sad ce 9 meseci,i ima jednu popodnevnu dremku od sat vremena,i stvarno uvece kad treba da spava je nervozna I vristi. Plac zna da joj traje I po pola sata,jer ne mozemo nikako da je smirimo. Sve metode od auta I setnje kolicima nije pomoglo,jer cim je unesemo u kucu,njoj se ne spava.
Mame citam razne kom.neke bebe puze neke ne,neke sjede,itd a moja bebica od 7meseci je ispravila se od 8meseci uvelike seta okolo i to velikom brzinom .a od 9m ce prohodat :) od 6h vec je puzila.toliko od zadovoljne mame :) Pozdrav iz Svedske :)
e ovo je već hvalisanje a ne iznošenje svog iskustva!
kakav glupav komentar
Pozdrav svim mamama i bebama vrsnjacima:*:*:*...moja Dea ima 8 meseci i 4 nedelje,rucka sve sto joj spremim,od voca jabuke i kruske i to je sve:),bundevu i u slanoj i u slatkoj kasici,ima dva zuba dosta je muce i tesko izlaze otecene su joj desni i bele ali stojima na 2...puzi vreba svaku priliku da ustane jos uvek ne hoda osim uz ivicu krevetca...nocu se budi jos uvek nekad jednom,nekad 2-3 puta...vezana je za mamu i bukvalno me vuce za "suknju":D...drzite se mame porasce tek nas cekaju slatke muke...ja sam srecna sto mi je tu jer sam je teskom mukom dobila..moj zivot,moj andjeo mali
Svašta kakave gluposti su napisane u tekstu. "Nema više popodnevne dremke". Dete treba da spava popodne bar dva puta ako ništa i na kratno do godinmu dana a posle toga ne mora ili može jednom pa i u vrtiću deca spavaju popodne do pete godine. moj sin spava popodne i to 2-3 puta kako kad samo mu se ne zna tačno vreme spavalja sve zavisi kada je ujutru probudi. Jedino što je počeo preko noći da se budi ne traži da jede nego se jendo stavno probudi i ili plače ili bi da se igra, ali to nema veze sa popodnevnim spavanjem jer je bilo dana i da spava popodne samo jednom i opet neće uveče da zaspi pre 11h i budi se preko noći. Imamo 8 zubića i izgleda da ga muči još neki.
Ma, zar jesu gluposti? Ma blago vama... Jedno je sto treba da spava, a drugo je kad je dijete jako aktivno i NEĆE DA SPAVA! Naravno da bi svaka mama htjela da joj dijete odspava dvaput dnevno, ali nisu sva djeca jednako "isprogramirana".
Ma da... Evo sad su malo smirili zubići spava dva puta dnevno i ponekad se probudi preko noći ali brzo zaspi a ponekad spava celu noć do 9h ujutru. Kako kad i to je normalno.
I ja ne verujem sta procita! Pa, moja beba ima dve dremke po sat, sat i po i nocu se budi par puta i brzo ponovo zaspi ( budi se zato sto ga muce zubici )!!!
Sara je mali ludak, pustim joj Razbole se lisica i ona peva Vavavavava kada u pesmi ide Ajajajaja. Umiremo od smeha. Kooooonacno je zavolela voce i koooonacno hoce da jede sto joj ja spremim. Bas sam imala problem, nije htela nista domace, nije htela Hipp kasice, nego samo Juvitana. Zubici, dva komada, nista nije frkisala. Inace, gospodjica spava celu noc bez hranjenja od cetvrtog meseca. Oko 20h jede Milupu pirinac, i oko 21h 180ml Humane AR. Kad joj dam samo jedno od ta dva, budi se da jede. Nije debelica, ima 9500gr. Jos uvek ima problem sa refluksom, zato AR formula. Lekari samo pricaju da ce da prodje, i tako od rodjenja. Ja se nadam da hoce, jer cim predjem na obicnu Humanu, ona bljucka.
Pozdrav!
Verovali ili ne, rekoh da probam obicnu Humanu2. Evo vec treca kutija i nista, ni bljuckanje ni povracanje.
I mi smo imali problem sa refluksom i to baaaaas problem, prestao je kad smo po savetu dr iz Tirsove poceli prvo da koristimo Hipp AR i vrlo brzo posle toga presli na Hipp Combiotic, pre toga smo koristili Novalac AR i Humana AR.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Čestitamo roditeljima i upućujemo jedno veliko bravo za ekipu Hitne pomoći! »
Pogledajte video. Da li i kako reaguju na dodir, muziku, svetlo, raspoloženje? »
BBC je otišao u samoproglašenu "prestonicu blizanaca" u Nigeriji da istraži zbog čega je toliko blizanačkih trudnoća u malom ruralnom gradu Igbo-Ora »
Bolest je registrovana kod troje nevakcinisane dece »
Bolest je registrovana kod troje nevakcinisane dece »
Izuzetno dragocena zelena salata prisutna je na našoj trpezi gotovo cele godine »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Šta žene vide u takozvanom tata telu kod muškaraca »
Predstavljamo potencijalne rizike i kako da zaštitie svoju decu kada je u pitanju Roblox onlajn platforma za igre »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »