Komentari za tekst "Kako sačuvati brak?"

Komentara
10
Ostavite komentar
Pa sta znam, ovako kako opisujes i ne deluje kao neki veliki problem, e sad ocekivanja su razlicita. Vazno je da mozes da se oslonis na njega, da imate podrsku ti i deca, da imas slobodu pa i nekom hobiju da se posvetis kao i on. Saberi i oduzmi sve sto ti se dopada i smeta, pa ces doci i do rezultata. Nigde nije idealno. Mislim da kod nekih osoba pokusaji nekog zavodjenja, flertovanja, glumljenja jednostavno ne pale, tako da ipak ste dugo zajedno i znas kakav je, pa prema tome mozes i neke promene uvesti.
I ja imam problema sa muzem,cesto je odsutan od kuce,ne racunam kad je na poslu,i kad je kuci deca ga ne zanimaju ni ja ga ne zanimam. Za sve ima vremena osim za mene i decu. pokusala sam sa njim razgovarati al ne vredi nece da slusa kaze nisam u pravu. ja ne radim po ceo dan sam samp kuci sa bebom od dva meseca i sa sinom od 3 god. samo kuca i deca kad mu kazem da odemo negde on nece nigde da ide da prosetamo da malo izadjemo. jako je tvrdoglav nista mi ne pomaze ni oko kuce ni oko dece,ja radim i muske i zenske poslove sami zivimo i nemam nikog da mi pomogne ni svekrvu ni svekra nit moje svi jako daleko zive od nas. sta god da mu kazem da uradi njega mrzi,ili nece. samo dodje kuci sedne ceka kafu ceka da mu dam da jede da mu dam da se presvuce i seda za kompjuter ili uzme tel i vise ga niko ne zanima. pokusala sam sve al ne vredi. sta god treba da se sogovorimo bude kako on hoce kaze meni ok vazi a uradi suprotno,dosta puta me je i slagao. sve mu je tesko cak i do prodavnice da ode. ja imam jako puno obaveza oko dece i kuce i trudim se da udovoljim i njemu al ne vredi. rekla sam mu da cu i otici on kaze pa idi ja te ne drzim. ne znam vise sta da radim dosta mi je ovakvog zivota sa njim,pokusavam sve da ga spasem al nista. i kupim mu nesto,iznenadim ga kazem da ga volim da mi nedostaje on nista. skuvam kafu da popijemo zajedno da pricamo kako mu je na poslu itd on je popije za min za to vreme samo cuti ustane i ode negde.
A zašto bi ona morala da se pakuje i da ide negdje sa djecom?
Zašto se ne bi on spakovao, kad ga već ne interesuju ni žena ni djeca?
Sta reci..teska situacija, i verujem da ti nije lako,jos kad je takav i prema deci jos vise boli, prepusti vremenu dok beba poraste, posveti se sebi i deci kad vec na njega ne mozes da racunas. Ceste su te situacije kad dodju deca, muskarci se cesto pogube nazalost.
Dusa Me boli dok citam ovo...spakuj svoje stvari dok je On na posao decu Uzmi nemoj mu se javljat ...Ako mu je Stalo do vás trazice vás Ako ne zao Mi je al mislim da Ima drugu...kaja ce se jednog dana al kasno
odusevljena sam
Ja sam muskarac.
Treba direktno da mu kazes npr.
volim te hajde da nam spremim nesto za grickanje pa da legnem u tvoje krilo i da gledamo film, hajde da prosetamo ti i ja ti si odlican ljubavnik ali mi nedostaje tvoje divno srce...
Ne zaboravi govoriti volim te, ne opterecuj ga sa tim da trebate razgovarati (on vjerovatno u tom momentu misli da treba vise da bude u kuci ili sa tvojom/Vasom djecom... Budi direktna
On je poceo sa tonom zapravo zbog TEBE, a djeca su naravno dio porodice koja se naravno vole za njih se zivi... potom odu i on ostaje tebi,
dugo je bio tata a ti odjednom hoces MUZA! I on voli djecu!
Nemoj nikad reci MOJA djeca nego i kad si ljuta na njega i kad on nije prisutan... da uvjek kazes (i osjecas) NASA djeca.
U lov se ide zbog lova, ali i "zato sto je drugacije nego kod kuce", potrebno je imati i hobi, potrebno jedrugom dozvoliti i "slobodu".
ZABORAVI: citat " sa muzem treba tako da on misli da su ustvari njegove zelje, te za koje ga zapravo ja animiram.
U modernom svjetu je ravnopravnost uzela nesto pogresan pravac treba narovno se u svemu pomagati ali musko mora da bude musko (Pazi mozda se boji da od njega hoces da napravis "curicu", a ti si zensko a zena je "osudjena" na ljepotu i njeznost.
Puno srece
ja imam problem sa suprugom taj sto on cini mi se ne shvata da mi imamo problem ubraku.ja mu kazem sta mi smeta a on nece ni da razgovara.slabo pricamo.dosta je odsutan od kuce.nema drugu sigurno.17 god.smo u braku kaze da me voli a meni to nije dovoljno.jednostavno ne pokazuje.ne grli me.retko me ljubi.sex imamo uvek je perfektan.ali ga ja cesto izbegavam jer sam ljuta i povredjena.nemamo svoju sobu.ja jako puno vremena provodim sanasom decom.jako puno.valjda mi on fali pa to tako ispoljvam.kod kuce sam osim sto pre podne radim.vikendom kod kuce po celi dan.zabrinuta sam za brak i neznam sta da radim.o kojekakvim druzenjima da i ne pricam.on je lovac.druzi se sa lovcima.a ja sa decom.imam i majku i svekrvu.eto sa njima se vidjam cesto jer su nam zivoti povezani.cuvaju decu i td.meni drugarice nisu potrebne jer bas i nemam vremena da pored 4 dece caskam sa njima.jednostavno bih ja radije sa decom prosetala ili pravila kolace,gledali tv zajedno nego spleckala sa nekim ili se utrkivala koja ce vise ili lepse.molim vas za savet ili misljenje molim vas gde ja gresima?
Probaj ostavi ga malo... Na par nedelja...meseca.. Da mu malo nedostaješ.. Nađi nešto što te ispunjava, neki hobi.. Flertuj tako da i on zna. Malo poradi na odnosu.
Ne znam sta da ti kazem..brak je umetnost..probaj da ga zainteresujes da ostane kod kuce..da malo osvezis garderobu da bi ga ponovo privukla da te grli ljubi..moras da imas i ti neki"ventil"..da se ispraznis..i omda neces da ljutujes i da drvis..i kada on vidi da i ti imas neke svoj hobi..promenice se..veruj mi..kreni na fitnes,pilates..bilo sta..jeste da je najlepse kraj dece ali ne smes sebe da zaboravis...p.s.lako je da se prica..znam to..ali moras da se posvetis malo sebi.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Koje lekarske preglede bi trebalo uraditi pre nego što počnete da postite... »
Neke bebe ogladne baš u nezgodnom momentu »
Koje lekarske preglede bi trebalo uraditi pre nego što počnete da postite... »
Prepoznavanje simptoma sinusitisa je ključno za pravovremeno lečenje »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Učenici jedne škole u Užicu uče lekcije kroz igru i snimanje filmova »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Za kreativne i domišljate tate nema brige »
U junu nećete moći da vozite električni trotinet bez registarske nalepnice »
Kako posramljivanje utiče na mališane i zašto ga treba izbegavati »