Komentari za tekst "Vaša 32. nedelja trudnoće"

Komentara
2827
Ostavite komentar
Bas mi je drago sto si mi sve ovo napisala jer cujem sve i svasta negativno da samo sebi nabijam strah😔 Svi su u fazonu sta ces u Zemunskoj, a ja sam cula o njima sve najbolje u poslednje vreme. Ali ja bih videla ipak da uzmem epidural😅 Pa 25.11. ali posto smo nedelju dana krupniji mozda cemo i ranije. Tebi?
Mene je boleo bubreg i otisla sam tamo u 6. mesecu, neki dr. Denic je bio. Stvarno sam bila prezadovoljna jer su sve preglede odradili u hitnoj sluzbi. Hvala ti puno, stvarno mi je sad malo lakse. Zelim tebi i bebici sve najbolje, pa se mozda i sretnemo😊
Nema na cemu,hvala i tebi. Znaci kad cujes jos nesto lepo sa strane :) I ja zelim tebi i tvojoj bebici sve najbolje i ko zna,mozda se i vidimo :)
Ovo su mi bukvalno najbolje i najblize drugarice ukljucujuci i snajku koja je u frontu prosla kroz pakao,ni jedna mi nista lose nije rekla. A i sama sam u 16oj nedelji bila u zemunskoj u nedelju kad su samo dezurstva i pored svog onoh haosa lepo su me primili i detaljno pregledali,najljubaznije. Znam da to tako treba i da im je to posao ali to je na zalost postalo veoma retko u drzavnim bolnicama.
Meni je 13.11. termin :) nadam se da cu ici u terminu :)
Pozdrav. Da li je neko imao povisen insulin 2h nakon jela? Nataste je uredan, glukoza takodje uredna. Do sada je bio ok, ali prije 2 dana sam radila nalaze i 52 je. Inace sam 32.nedjelja, termin 24.10.
Koliko ranije ste zakazivale ctg?
Privatno vodim trudnocu i poradjala bih se u zemunskoj a znam da tamo ume da bude bas guzva.
Hvala
Ja sam krenula privatno kod Lapcevicke, cula sam o njoj sve najbolje. Mislim da je do Pljese tesko doci, ali i ja sam cula da je divan covek i lekar. A jel bi sa epiduralom da se poradjas?😊
Znam da je do njega tesko ali mozda mi se posreci. Snajka se prosle godine poradjala u zemunskoj i sasvim slucajno joj je zapao Pljesa 😀 mada kaze da su joj svi doktori koje je upoznala tada super.Isto sam cula od bar jos 10 njih koje su se poradjale u zemunskoj. Trudnocu vodim kod dr Purjakov i ona mi je preporucila neke pa cu da vidim gde cu da upadnem :) Inace cu bez epidurala :) prvo nemam strah od porodjaja i bolova a drugo oni u zemunskoj forsiraju prirodni porodjaj. Kad ti je termin?
Ja sam krenula privatno kod Lapcevicke, cula sam o njoj sve najbolje. Mislim da je do Pljese tesko doci, ali i ja sam cula da je divan covek i lekar. A jel bi sa epiduralom da se poradjas?😊
I ja bih u Zemunskoj. Kod kog lekara bi se poradjala?
Najradije bih kod Pljese ako uspem. Ako ne,ima tu jos dosta dobrih doktora, Puno mojih drugarica se tu poradjalo i sve su odusevljene tako da se ne sekiram puno.
U kojoj nedelji ste pošle u školu za trudnice?
Mene su upisali za početak oktombra kad ću biti 35,6 nedelja.
To je dosta kasno. Skolica u NS na pr. Pocinje vec oko 27. Nedelje i traje dva meseca. Ne znam kakva je organizaciji po drugim gradovima. U svakom slucaju bolje je pre, nego posle (za slucaj da beba dodje pre 40te nedelje) :) ali kako god... Stices nadam se i sada nesto da naucis :)
Što ste mi dale minuse?
Drage zene, treba mi pomoc i savet. Pocetak 8 meseca sam i pojavila mi se kandida. Kako ste se izborile s njom?
mora ti tvoj ginekolog prepisati terapiju...a izbaci slatko,peri se kamilicom i pij caj od brusnice i cesto mijenjaj ves... sretno
Pozdrav..kako osjetite pokrete bebe u 32 nedelji..da li je normalno da nekaf bude manje aktivna..tj..da su pokreti slabiji..?
kod mene je bebac bas bas aktivan, a kako je i krupan, bas jos kako je aktivan, a udarci jaki, ja se ziva od istih preznojavam 🙄😂 ali opet mi je drago da je tako, jer bas me i proslu trudnocu bilo strah od pomisli, jer dosta cesto sam cula da se zenama bebe primire pa da broje pokrete. Ali eto, i prosle godine, beba mi je bila preaktivna do samog poroda 😊
normalno je,ne sekiraj se. pogotovo ako si dosta aktivna preko dana.probaj da legnes i savijes noge u kolenima pa disi duboko.na taj nacin bebici dajes vise kiseonika i ona pocne da se rita. meni uvek uspe da je “probudim”
Normalno je...bez panike...
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Sezona najslađeg voća je pred nama. Saznajte da li smete da jedete jagode ako ste trudne ili dojite bebu? »
Ovih 6 fotografija i poruka fotografa pokazuju da je svaki porođaj jedinstven »
U celom hrišćanskom svetu gotovo svima je zajedničko da se darivaju šarena uskršnja jaja »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
U celom hrišćanskom svetu gotovo svima je zajedničko da se darivaju šarena uskršnja jaja »
U modi je farbanje jaja prirodnim bojama, sastojcima koje već imate kod kuće »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Evo nekoliko saveta kako da zabavite svoje mališane tokom predstojećih praznika... »
Izdvojili smo za vas nekoliko aktivnosti koje mogu biti alternativa izlaganju deteta ekranu »