Komentari za tekst "Vaša 21. nedelja trudnoće"

Komentara
2424
Ostavite komentar
Drage moje buduce mame,

Je li vam se desavalo da vam kilaza preko noci skoci u ovim sedmicama u kojima smo zajedno sada? A pri tome jede skoro isto? Mozda se pogresno vagati svaki dan, jer kilaza varira u zavisnosti od tekucina, nakupljanja vode. Meni se to desilo vec dvaput, a sutra mi je pregled, a doktor je opterecen da se smije dobiti samo 1kg po mjesecu 😃. Meni bas i nije logicno, jer kasnije sigurno kilaza raste brze. Veliki pozdrav
Upravo to mi se dosad desilo, u sedmicama koje su prosle... Bas sam se stresirala dok nisam odlucila da se time necu opterecivati, vec cu dati sve od sebe da se zdravo i kvalitetno hranim ( koliko je to moguce jer mi beba zeli samo nezdravo :D )! Pozdrav!
jesi istu dozu pila meni je propisala 2 kutije 2x2 i jel sve bilo ok sa bebom nakon terapije?
Evo da se javim, bila sam danas kod dr, nećemo ni čekati nalaze urinokulture, dobila sam odmah Panklav da pijem 7 dana i čaj za trudnice 1.5l da pijem, nadam se da ću ovaj put istrijebiti beštije. 😊
javi kako je proslo
Pila sam 5 dana 2x2, sa bebom je sve u redu, ali evo opet mi urin nije dobar, bilo dobro sve nekih 10 dana, sada sam uradila urinokulturu pa čekam nalaze.
pozdrav je li koja od vas pila cefaleksin u 21 nedjelji trudnoce? javite molim vas
jel ti pomoglo?
Pila sam ja, imala sam dosta bakterija u urinu, meni je dr rekla da je on najmanje štetan u trudnoći.
Pozdrav svima,21 tt sam,da li se je nekoj trudnici desavalo da je boli sa strane stomak i da je udara u bubreg.Evo dva dana me boli bas malo iznad gdje je doktorica radila UZ gdje je beba ,udara bol u bubreg i imam jak sekret danas je vec krenula bol i po dnu stomaka?Prva mi je beba i bas ke brine. Bol i stomaku je takva ,imam osjećaj kao da me neko uhvatio ine pusta . Izvinite na dugom postu ..
Kod mene se isto dešava, sve je to normalno.
Ja sam imala isto to ali sa nesnosnim bolovima. Bila dva puta u hitnoj gde su mi dali infuziju pa je bilo lakše. Mene je prošlo za 3 dana.
Meni je druga trudnoca isto sam u 21 tj. Bolove u trbuhu imam stalno i bas niže me udara i boli zato sto nosim bebu jako nisko. te bolovi su normalne zato sto bebea se razvija i udara aktivnija je a maternica nam se širi. Ukoliko te bolove su neizdrzlive onda pravac doktor. Onako nema mesta za panike pozz 😊
Cao,sutra imam zakazan 4D u dr Ristic ,razlicita su iskustva zena pa sam se sad preopteretila time sta ce biti 😑Ako neka zena ima neko iskustvo sa njima ?
21 sam sedmica, prva trudnoca. Od 17-e osjetim bebu, da li je moguce da me ovoliko udara, zar nije rano? Na pocetku sam osjecala kao mala ribica da me poskakilja, a sada kao da pastrmka pliva 😂 isto kao da bubnjeve svira. Cak me i probudi. Da li je to normalnoo??
Joj i kod mene je isto, pre samo 3 nedelje sam prvi put osetila neke cudne ali blage dogadjaje po stomaku koji nisu gasovi 😅, a sada mali sutira li sutira i ne pita gde 😆😆 Tako da mislim da je sve to normalno 😊😊😊
I mene moja udara jako, bas sam se iznenadila kako je brzo ojacao 😃😃😃. 😍
I meni je isto osecam bebu i neka je tako 😍 nek plivaju nase Pastrmke 😂
Danas mi se desila bol na lijevoj strani stomaka, vise je kao jak grc ili kao ziganje kada se prehladis i nisam mogla pomjerati lijevu nogu. Kada legnem toga nema. Da li se to nekome desavalo, da li je opasno?
Pozz, znate li u kojoj nedelji se radi 4d?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Čestitamo roditeljima i upućujemo jedno veliko bravo za ekipu Hitne pomoći! »
Pogledajte video. Da li i kako reaguju na dodir, muziku, svetlo, raspoloženje? »
Vodič za roditelje »
Borba za veći natalitet ne može se dobiti mahanjem magičnog štapića »
Od sada voćne gumene bombone možete napraviti i same kod kuće! »
Spoljne infekcije uha mogu se dogoditi i ako je ušni kanal deteta oštećen upotrebom štapića za uši »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Šta žene vide u takozvanom tata telu kod muškaraca »
Predstavljamo potencijalne rizike i kako da zaštitie svoju decu kada je u pitanju Roblox onlajn platforma za igre »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »