Komentari za tekst "Zabrinjavajuća situacija: MMR vakcinu dobilo svako četvrto dete"

Komentara
2
Ostavite komentar
Šokirana sam tom činjenicom. Ne zato što sam sad striktno za vakcine, ipak sam ja samo roditelj i to novopečeni koji jedino što želi je najbolje za svoje dete, baš kao i roditelj koji ne želi da vakciniše svoje dete.
Iskreno mene šokira to sto je ovo ipak 2017 godina a ponašamo se kao kada su struju uvodili postoje istorijski spisi da su ljudi odbijali struju, plašili se, napadali radnike jer su mislili da je to đavolja stvar. A eto danas imamo sličnu situaciju.
Sećam se i moj brat i ja smo dobili tu MMR vakcinu u međuvremenu moj brar je dobio zauške i male boginje u vrtiću ležao je kući tufnast i otečen dve nedelje i prošlo je bez odlaska lekaru a ja... Ja ih nisam ni dobila a spavala sa bratom. Danas kažu deca umiru u Rumuniji od malih boginja... Ovi drugi tvrde da vakcina izaziva autizam....
A najgore, ubedljivo najgore je to što su lekari podeljeni.
Čovek nema kome da veruje.
A za svoje dete želi najbolje.
Ja ću sigurno vakcinisati svoje dete ali isto tako razumem roditelja koji neće.
Skroz se slažem sa vama.Imam dvoje dece i treće je na putu i naravno da želim najbolje za svoju decu i zato sam ih vakcinisala ,a kad dođe vreme i ovog mališana ću.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »