Komentari za tekst "Sombor: Zbog rekonstrukcije porodilišta - porođaji u Subotici ili Novom Sadu"

Komentara
6
Ostavite komentar
Koja je sifra za porodiliste za wifi jel neko zna u Somboru
Kada pukne vodenjak, ima se dva sata fore, zar ne? A ide se redovno na kontrole, verujem da ce nas i lekar posavetovati kako stici na vreme. Mozda bi bilo dobro da nam preporuce i lekare u Ns ili Su, pa i tamo da se ode na pregled da vidimo sta ce ti lekari reci, da li doci koji dan pre termina ili tako nesto. U svakom slucaju, mislim da za sve ima resenje i opcija da sve bude u redu.
Uopšte nisu objasnili na koji način će organizovati prijem. Kako su napisali na sajtu, na ginekologiju I će primati samo hitne slučajeve. Da li to znači da trudnice svakako moraju da idu na prijem u bolnicu u Somboru, na koji način će odlučiti u koju bolnicu će ići, da li će biti organizovan prevoz?
Možda je nekome bliže porodilište u Vrbasu, ne znam što ne upućuju tamo? Mada, iskustveno govoreći, možda i sami znaju da bi neke žene (lično mene) mogli tamo povesti samo mrtvu.
I mene zivo zanima,kako da trudnica stigne do bolnice,(ukoliko nema zakazan carksi) ,ako naprosto porodjaj samo krene?
Niko se ne pita kako ce trudnice stizati do porodilišta u Novom Sadu i Subotici, prema kojoj je put blokiran zbog radova i da li će uopšte stizati a da se ne porode u putu...
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Od sada voćne gumene bombone možete napraviti i same kod kuće! »
Spoljne infekcije uha mogu se dogoditi i ako je ušni kanal deteta oštećen upotrebom štapića za uši »