Komentari za tekst "Najljubomornija starija sestra na svetu?"

Komentara
10
Ostavite komentar
Imala sam slucajeva u svom okruzenju i porodici da stariji brat i sestra budu ljubomorni na bebu...bez obzira na razgovore neki nisu zeleli da prihvate da nisu glavni. Naravno ima i slucajeva gde stariji bata-seka obozavaju bebicu i trude se oko nje...
Recimo kao ja oko mog brata...starija sam od njega oko 14god, do tad sam bila jedinica...naravno lakse je meni obj nego maloj deci al ja se nisam obradovala odmah. Shvatila sam kolika je moja sreca sto cu dobiti batu tek kad je mama bila u 7-8 mesecu. Kada se rodio bio je moja igracka...naucila sam skoro sve o bebama. Tako da ce mi biti lakse kad dobijem moju bebicu. :)
ko zna sta je bilo pre i posle sminka.

ne verujem da joj nisu makar pokušali objasniti

i
malo antipaticno ,naravno u americi,toga kod nas nema hvala bogu :)
ja imam nećakinju od 4 god.koja nam je centar svijeta cijeloj obitelji, i ja trebam roditi za 2mj.ona ne želi čuti za bebu.iako joj cijelu trudnoću Pričamo, uključujemo je o svemu sto se tiče bebe. ona već sada govori da ga voli bebu i da se nikad neće igrati s braticem.Ljubomorna je skroz i nadamo se da ce se promijeniti.😄
Ovo mogu samo bolesni amerinkanci da snimaju dete dok ono grca i vristi,umesto da se razgovara sa decom njima se dolazak novog clana ovako plasira..Mi imamo seku istog uzrasta i batu sada vec od 3 meseca i nije bilo problema cak na protiv.
nije uopce smijesno jadna djevojcica umjesto da je zagrle i ljube i da joj pruze utjehu oni ismijavaju njena osjecanja
Mene bi dusa bolela da gledam da se ovoliko kida i mucenicak sa dudom pokusava i samu sebe da umiri... strasno...
Apsolutno bezveze. Ovo jadno dete verovatno oseca kako mu je 'novo dete' oduzelo mamu. Umesto da se pozabave devojcicom i da joj fino objasne, ne shvatam cemu ova glupost. Ovo po meni ne da nije smesno, nego je psihicko maltretiranje.
kako bi je ti kod mene zavolela za dva sata, cerko majcina ☺
Ne verujem. Čemu? Da bi se rugali detetu umesto pomoći da prihvati novog člana porodice?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »