Komentari za tekst "Male boginje sve veća opasnost"

Komentara
5
Ostavite komentar
Za mene je otkrice vakcine svakako epohalno, smatram da odbijanje iste pretstavlja neodgovornost prema svom deteu i prema ostalima...
Da, govori se o morbilama a ne govori o povezanosti MMR vakcine i pojave autizma.Sve sto nadlezni (medicinski radnici) imaju da kazu je 'nema naucnog dokaza o toj povezanosti', sto nije tacno i sve je vise autisticne dece. Gde je bio autizam pre 20-30 godina? Cim neki roditelj cije dete oboli nakon primanja MMR-a nesto kaze,za tu pojavu, automatski su grubo odbijeni i 'napljuvani'. Tako se brane ovi her ne smeju nista da kazu
Интересује ме колико деце познајете а да су после вакцине постали аутистични?Или само препричавате нешто што сте чули или прочитали?
Pa kako ti.ne obole od autizma.pre 20,30god kako.i sama kazes nego tek sad se povezuje autizam s vakcinom genije? A vakcina ista ko i tad. Nego nemoze da se utvrdi uzrok pa aj krivim vakcinu.
Ja sam vakcinisana mmr vakcinom, i evo me ziva sam i zdrava i cekam bebu koju cu takodje vakcinisati kada dodje vreme. Autizam nije dovoljno proucen i potpuno je besmisleno plasiti narod teorijama zavere. Dovoljno sam strucna da govorim o ovoj temi. Da, nus pojave svake vakcine postoje, ali opet ja bih se uvek opredelila za vakcinaciju.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »