Komentari za tekst "Kako funkcioniše kontroverzna metoda isplakivanja deteta?"

Komentara
4
Ostavite komentar
Kupila sam knjigu "Naucite dete da spava" i procitala, ali se nikada nisam usudila da tu metodu i primenim. Ne sumnjam da je uspesna, jednostavno ja nisam mogla a moram da priznam da je i suprug bio protiv. Tako da bez njegove podrske ne verujem da bi ista postigla pa sam odustala. Malo smo se pomucili prvih meseci. Moja cerkica ima skoro godinu dana i sada je uspavljivanje mnogo lakse
To nije primenljivo na svako dete. Cerka nije htela da se uspava sama ni pod tackom razno, nosali je, ljuljkali, pevali, citali a i danas kad je velika trazi mnogo paznje.
Bebac je potpuno drugaciji. Stavimo ga u krevetac, pomazimo po celu, on pevusi nesto, dodiruje svoje igracke ili se igra sa cucom i uspava se.
Vazno je poznavati svoje dete i osluskivati ga.
Koja glupost. Naravno iz Amerike kao i sve lose sa te strane sveta.
I ovo a i ona prica ne nosite ih na rukama posle se naviknu..
Deca toliko brzo porastu, meni sad posle 2 godine od rodjenja mog deteta nedostaje da ga nosam po ceo dan i uspavljujem isto tako. Kakvi su to roditelji ako im je tesko bilo sta oko dece?!
Metoda uspesna! Ali je treba primenjivati cim se beba rodi. Na pocetku beba ce vam uglavnom zaspati dok je hranite ali kako odrasta tako to vise nece biti slucaj. Kada se beba unervozi a nije gladna niti mokra potrebno je spustiti je u krevetac i navici na neku plisanu igracku koja je asocira "vreme je za dremku". Bebe vole rutinu i brzo prihvataju.
Da sam bila pametnija tako bi naucila i prvo dete ali prvo je PRVO 😁
sa drugim i sada sa trecim ide sve pod konac . Roditelji moraju da nauce i da se ne uplase ako beba place, to je njen vid komunikacije i prosto mora malo i da se umori placuci kako bi zaspala. Naravno sve u granicama normale .
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Bolest je registrovana kod troje nevakcinisane dece »
Izuzetno dragocena zelena salata prisutna je na našoj trpezi gotovo cele godine »