Komentari za tekst "9 poruka za mame koje čekaju drugo dete"

Komentara
7
Ostavite komentar
Ja imam sina od 14 meseci a devojcica nam stize u novembru. Uopste ne znam kako cu i sta cu ali znam da jedva cekam 😁😁😁 verujem da to sve dodje samo po sebi.!
Imam ćerkicu od 2 godine i sina od 7 meseci. Sa drugom bebom je sve lakše, sigurniji ste u sebe kao roditelja i uhodani ste. Jedino što je teže je to što sad imate dvoje dece. :-)
Kako se snalazite sa bukvalno dve bebe? Moja druga beba stiže u septembru i razlika između njih dvoje će biti 18 meseci. Brine me kako ću, i da li ću se snaći s a dve bebice.
Imam dve devojčice,stariju od tri godine i mlađu koja ima 6 meseci i ovaj tekst je zaista istinit, u velikoj meri se poklapa sa onim što se nama dešava. Moram da kažem da se prvih šest meseci nije dešavala neka velika interakcija, ali kako je beba počela više da se smeje i učestvuje u svemu što je okružuje, tako je i starija curica počela da joj odgovara. Neprocenjiv je taj osećaj kada vidiš da se one vole i da se sve više igraju zajedno.
Nasa starija devojcica ima 8,5 godina. Druga curica stize 26 septembra... Ocekujemo je sa nestrpljenjem, a u maminoj glavi poprilicno mnogo pitanja. Od toga kako i velikoj i maloj curi posvetiti dovoljno paznje do toga cekaj mama i tebi treba odmor, trebas im zdrava i nasmejana.
Nadam se da ce sve biti u redu i to zelim svim mamama..
Prekrasno napisano , u iscekivanju druge bebe smo i ona panika me nekako popusta citajuci ovo :)
Uhhhh ja sam jedna od tih, valjda cu se snaci! :-)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Farbaju se za Veliki petak i često danima krase trpezu »