Komentari za tekst "Dete se prehladilo. Pa šta?"

Komentara
2
Ostavite komentar
Poenta je da pratis dete i da ne panicis jer su prehlade kasalj zapusen nos normalna stvar. Vecina prehladjene dece imaju oslabljen apetit ali jedu, piju vodu/sok, razdrazljivi su ali pokazuju interesovanje za igru, losije spavaju, ali spavaju. U sustini ok su, prehladjeni su. Deca koja u potpunosti odbijaju hranu, vodu, ne spavaju , place, vriste imaju temperaturu visu od 38, deca koja se guse jer im se sekret iz nosa spusta u grlo i ne mogu funkcionisati normalno, deca koja ne pokazuju interesovanje ni za sta to su deca kod kojih postoji nesto ozbiljnije i treba se obratiti lekaru. Poznajete svoje dete bolje od bilo koga drugog, ako cete vi biti sigurniji da odvedete dete kod lekara cim kine dva puta u toku dana, vodite. Nemojte sami postavljati dijagnoze nikad. Ako ste uplaseni, zabrinuti idite kod lekara, svakako ce vam biti lakse kad kazu da nije nista strasno. I dobro otvorite oci i birajte dobre pedijatre za svoje dete. Po nekad mozda bolje i privatno odvesti dete da dobijete jos jedno misljenje. Eto. Samo polako, sto ste vi smireniji detetu ce biti lakse
I sta onda da radimo?? Kad i nasi lekari veruju u sve ovo sto vi nazivate zabludama? Krajnje zbunjujuc tekst. Mozda je to, a mozda i nije. Moze da bude ovo, a ne mora. Uradili nesto ili ne uradili, isto nam je. Znaci, sedimo i cekamo da nas posalju kod nekog strucnjaka kakav ste vi, jer, ocigledno, od ovog moze i da se umre.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »
Oporavak traje od četiri do šest sedmica »