Komentari za tekst "Beograd: Plaćanje vrtića kao pre zabrane rada"

Komentara
3
Ostavite komentar
Ovo je bruka i sramota!!! Država traži da ko može da radi od kuće, da ostane kako bi se smanjilo širenje epidemije, a u privatnim vrtićima ćemo plaćati penale zato što smo poslušali savete države???? Ko je ovde lud?
Niko ne spomimje da 70% roditelja cija deca idu u privatni vrtic a ne mogu da idu do prvog juna jer nemaju potvre od firmi, da ce im biti naplaceno pola mesecnog racuna. Znaci dete ne ide u vrtic zbog pravila koje je uveo grad beograd a roditelji placaju pola meseca kao da su sami odlucili da dete ne ide. u nasem slucaju gubitaj je 15.500 dinara sto je mnogo.
E pa moj suprug radi kod privatnika i gazda je naredio svim zaposlenima cim im legne minimalac da ga podignu i vrate gazdi na ruke,a ja sam u drzavnoj ustanovi i na teudnickom i iz vrtica su rekli da dete nemoze da krene ako sam na bolovanju,i kako mi pomaze tu drzava
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »