Komentari za tekst "Tetke su najlepši dar detinjstvu"

Komentara
17
Ostavite komentar
Ja sam udata tetka,omiljena u svakom pogledu,svaki nasi trenuci su ispunjeni osmesima,poljupcima i kupovinom sitnica,cak i bespotrebnih :). Osecaji nikada lepsi,a srce nikada toplije od kada imam sestrinu decu . Mame i tate neka ih kritikuju,a ja kao tetka sam tu da pruzim toplinu i bezgranicnu podrsku i sasavljenje :)
Nisu ni sve tetke iste, niti bas tako brizne.
Ne kazu posle majke Mesto je tetkino..nisam Tetka al Jesam majka i moja sestra je Tetka nemozete da za mislite Sta ona mome sinu Kupi svaki cas zove pita Kad je bolestan u pola noci zove Kako je...Ljubimo Tetka Sve Hvala vam sto postojite
koliko se voli tetka pokazuje i cinjenica da sam prvo rekla tetki da sam trudna pa majci :) ja nisam tetka rodjena jos ali moje dete obozava ujku..
Imam 16 godina i postala sam po treci put tetka..prvi put sam postala tetka sa 11 godina..i ako sam tri puta postala tetka u mom srcu ce uvijek najvise od svih biti moja prva sestricna koju volim najvise na svijetu..i ako sa 11 godina nisam znala kako sa djecom i nisam bila doviljna brizna prema njima sada sam shvatila sta znaci biti tetka..to je nesto najljepse na svijetu i mislim da to svaka zena zasluzuje biti...
Ja sam tetka jedne predivne devojcice, i ne mogu da da izdrzim da je ne vidim ni 2 dana. Moram da dodam da su i ujaci stvarno blago, moja cerka nema tetku ali ima ujaka koji je za nju centar sveta,a i ona njemu.
Ja sam imala tu privilegiju da sam trostruka tetka bila pre nego sto sam postala mama! Svo troje ih volim kao da sam ih ja rodila,a i oni mene!!!!!!Ma,biti tetka je nesto stvarno posebno!!!!!!!! Cak i sada kada imam svoje dete njih troje ne odvajam od nje,i uvek kazem da sada imam cetvoro dece!!!!!!!!
Tačno!Mi imamo dve tetke i one su nam drugari!
uzivam sto sam tetka a tek sam pocela moj tetkinski staz:))),moje "pase"ima samo osam meseci i naprosto ga OBOZAVAM!!!!!!!!!
NIsam jos uvek postala tetka...ali moje dete od godinu i po dana ima tetku, Bogu hvala, koja mu je centar sveta...i pojam ljubavi... :o))
Slazem se!!! Zivjele tetke :))))) !!!!!!!!!
Bas je super biti tetka!!!!! Ja imam pile od 7 godina.
Tetka je najispunjenija kad je njeno zlato pored nje srecno i zadovoljno,tako da je sve ovo potpuna istina
Teto, sta bismo mi bez tebe!?Maja i Nemanja
To za tetke je istina.Ponekad mi se cini da vise voli tetku nego mene :)
Istina!!! Tetka je zakon :)
Mi imamo najdivniju tetku na svetu!!! Ljubimo je i volimo puuuno!
Tadija i mama Sanja
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »