Komentari za tekst "Pokrenuta peticija: Trudnice čak pet meseci bez plate!"

Komentara
4
Ostavite komentar
Ama, ne sme da bude snađite se mame kako znate. Samo zbog toga bi trebalo smeniti vlast, koja god da je, vlast to ne sme da dopusti, to je parametar da li valja ili ne. Na šta to liči, ostaviti trudnice kojima treba posebna ishrana i nega, bez para i 1 mesec!!! Hrana, računi, stan, drugo dete/deca, sve ostalo za jednu trudnicu, kakva bruka i sramota. Prošla sam kroz to, i mislila da ću umreti jer nisam imala za hranu, trudna a nemam da kupim da jedem jer živim od plate. Nemam selo ni imanje. Užas.
Meni jos nije isplacen novac za februar, i niko ne zna da mi kaze kada ce biti. Poslodavac je, navodno, na vreme predao svu dokumentaciju. Nisam u krizi sa finansijama, ali jednstavno zelim svoj novac koji mi po zakonu pripada. A kako je tek onim parovima koji placaju stan, imaju kredit ili vec imaju jedno ili vise dece...? Stvarno bezobrazluk kako tretiraju trudnice, a puni su price o natalitetu.
Isto kao i sto ce vratiti pare porodiljama koje su ostetili zakonom o finansijskoj podrsci.. tuzno, ali to je Srbija, snadjite se mame kako znate 😭
Mi ne treba da zivimo od svojih plata..
ispade da je bolje da sam ostala na poslu..
firma mi je redovno isplatila svoj deo a RFZO nista vec 3 meseca!!!!!!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Dojenjem ne samo da bebi dajemo najbolje, već dojenje štiti resurse »
Samo 40 odsto rođenih beba godišnje doji se do šestog meseca »
Pravilna i redovna nega kože lica podrazumeva redvno čišćenje kože »
Posvećujemo pažnju jednoj od najomiljenijih letnjih poslastica »