Komentari za tekst "Ovo je 20 najboljih ginekologa u Srbiji u 2019. godini"

Komentara
74
Ostavite komentar
Dr Dragana Radović zasluženo 👏
Dr Mihajlo Novakov, Pancevo, slozila bih se sa Jelenom, pomogao mi je mnogo , perfekcionista u svakom smislu te reci.
Prof. Dr Milos Petronijevic!!!!
Prof dr Darko Plećaš iz Višegradske je ubedljivo najbolji! Jeste da je od skora u penziji, ali sve pohvale za nekadašnjeg načelnika Kontrole fertiliteta.
Dr Dejan Dimitrijevic veliki strucnjak, a pre svega covek!
Vučko - car!☺
Ponekad žene zaboravljaju da ljubaznost lekara nije odlučujući faktor za ocenu da li je dobar ili ne, već poznavanje svoje uže oblasti rada što mnogi time ne mogu da se pohvale jer jednostavno nisu kompetentni, pogotovo ako je u pitanju rizična trudnoća. Mali broj njih zapravo može da se uhvati u koštac sa visoko rizičnim trudnoćama i preduzme tačno ono što je potrebno kako bi se takva trudnoća izvela do kraja. Govorim iz ličnog iskustva. Pozdrav svim mamama, lista je i više nego tačna!
Pre skoro 3 nedelje sam se porodila skoro mesec dana sam bila u bolnici sa preeklampsijom i to redjom vrstom vrlo podmuklom. Zahvaljujuci Rajku Nikitovicu bebica i ja smo dobro i svaki dan se zahvaljujem njemu dr Kubat i Bogu sto su spasili mene i moju devojcicu na pravi nacin vodili trudnocu.
Svaka cast na komentaru Eni! U potpunosti se slazem jer i sama imam visoko rizicnu trudnocu! E tu je ono:" na muci se junaci poznaju" (kako mame, tako i doktori). To naravno ne znaci da doktori na listi ne zasluziju da budu tu vec bih i produzila spisak doktorima koji su mozda manje ljubazni ali su super strucni!
2 trudnoće i porodjaja vodio Prof Andrija Glisic, Visegradska,sve pohvale...!Nema boljeg
Apsolutno se slazem sa Vama! Divan covek i odlican strucnjak. Meni je vodio trudnocu pre 24 godine i porodio za vreme bombardovanja.
Dr Predrag Miholjčić je više od lekara. Porodio me je tri puta, bez komplikacije, ušiva bolje od singerice. Rez se i ne vidi. Uvek nasmejan. Posećuje porodilje dva puta na dan. NE PRIMA POKLONE I NE RADI PREKO "VEZE"
Dr Predrag Mitrovic - sjajan doktor i covek👑
Zalosno je i sto na listi nemate Bana Budimirovica
Lekar Mihajlo Novaković je ginekolog pančevačke bolnice koji je na nivou svetskih lekara.Odnos prema pacijentima i efikasnost lečenja je ono što čini lekara,a ne politika i fotografije...
Mihajlo Novakov
Gde je dr Dukanac na listi? Zaista odlican lekar.
dr Dejan Dimitrijević 🥇 🏆
Slazem se za dr Dimitrijevica, divan covek!
Žalosno je sto se na ovoj listi ne nalazi doktorka Sanja Bulatović. Ubedljivo najbolji ginekolog u novosadskoj betaniji.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »
Naučite kako da razlikujete morbile (male boginje) od varičela (ovčije boginje) »