Komentari za tekst "Ova fotografija je dokaz da nijedna trudnoća nije ista (FOTO)"

Komentara
21
Ostavite komentar
Meni je stomak u prvoj trudnoći 5 mesec bio veći nego sada u drugoj isto 5 mesec,u prvoj sam omrsala previše,sada u drugoj sam počela malo da se gojim,dve ipo godine između trudnoća ..u drugoj jednom povraćala u prvoj je malo falilo ali nisam isto jednom ..uopšte nema pravila..u prvoj mi je smetalo više hrane nego sada
Izvinite, ali ovo su gluposti. Gospođa je u prvoj trudnoći bila u odličnoj sportskoj formi bez viška kilograma, čak joj se vide trbušni mišići koji drže stomak. U drugoj trudnoći to nije slučaj. Dobila je10 - ak kilograma, zaoblila se što se vidi po licu, ramenima, nadlakticama, guzi, butinama... Desio se uobičajen i normalan prolaps stomaka, jer mišići nisu u stanju da zadrže toliku masu.
Žena je prosto promenila prioritete i prihvatila ulogu majke.
Ana nena veze sa misicima ,u prvoj zrudnocii sam imala veliki stomak vec u cetvrtom nesecu a drugoj je poceo da se primecuje tek u sedmom.
Pa normalno da ce biti razlicite,samo niste napisali zbog cega.Posle prve trudnoce stomacni misici se opuste pa je iz tog razloga u svakoj sledecoj stomak vidljiviji ranije.A to nema veze sa psihom i hormonima.Ja u prvoj trudnoci nisam bila opterecena nego opustena.Tako ce biti i u sledecoj.A i sve je od zene do zene.
Istoo, ulazim u 7.i mjesec druge trudnoce, pitaju me jesam li u 9.om. A isto kolograma sam dobila kao i u prvoj trudnoci. Plasim se kolika cu biti do kraja..
Ja sam pred kraj sedmog stomak mi izgleda kao da sam jedva peti 😄😅 nekad se zapitam kako stane sve 🤣
U ovoj trećoj trudnoći kao da nosim trojke. Toliko. 😊
U prvoj mi se stomak nije video skoro do petog meseca, sad u drugoj mi se vidi već u trećem kao da sam peti mesec. U prvoj trudnoći nisam imala nikakav problem, nisam bila nervozna uopste, sad imam veliki problem, mnogo sam nervozna, samo bih da ležim i da budem sama, bukvalno mi sve smeta,plačem bez razloga itd.. Zvala sam doktora, rekao mi je da počnem da pijem bensedin od 2mg...
Baš sam malo čitala o tome kada sam videla te slike nešto ranije, jer sam primetila kako mi je stomak već u 10.nedelji velik koliko u prvoj trudnoći tek u petom, šestom mesecu. Još sam vitkija ušla u obu trudnoću nego u prvu, a druga mi i teže pada generalno, možda jer sam već u tridesetim godinama.
U prvoj se stomak poceo videti tek na kraju cetvrtog, sad od pocetka cetvrtog se bas, bas vidi. A sto se tice mirnoce nisam mirnija, ni najmanje, u prvoj trudnici sam se prevremeno porodila, u medjuvremenu saznala da imam jednorogu matericu, pa sam sve samo ne mirna.
U drugoj trudnoci za 1/3 manji od prve 🙄
i kod mene .
Isto i kod mene, u drugoj trudnoci mi je mnogo veci stomak, definitivno sam mirnija, ali u svakom slucaju nije lako.
Isto tako, ulazim u cetvrti a kao da sam sesti mesec. Misici i dzepovi su sada vec malo popustili posle prvog puta pa se brze sve popunjavaju cini mi se. Ali daleko sigurnija, mirnija i svesnija svega sto dolazi nego prvi put.
Definitivno ima razlike,u prvoj trudnoci se jedva nazirao do petog meseca stomak,a sad u drugoj trudnoci se dosta primetio pre treceg meseca.Sad sam u cetvtom mesecu I bas mi she cini veliki stomak.
Takođe i meni. Do šestog meseca jedva primetan a sada je počeo već u trećem mesecu da se vidi, i to je već veličine kao šesti mesec prve trudnoće. A godinama sam redovno trenirala pre prve bebe, dok nakon prvemca nisam ali sam dosta mršavija bila i takva ušla u drugu trudnoću, sa manjim procentom i telesnih i visceralnih masti. Izgleda je ipak memorija tela takva da se širi po sećanju već u startu ☺
Pa nije bas tako. U prvoj trudnoci sam bila ravna sve do 20 nedelja,u drugoj takodje,treca je bila nekoliko meseci posle druge i takodje se kasnije video stomak a tako je sada i sa cetvetom. Sa sve cetri trudnoce sam imala male stomacice a to je mozda zato sto se dugo bavim sportom ,ko zna.
Kod mene nema nesto primetne razlike u velicini stomaka, ali zato ima u masi koju sam u drugoj trudnoci dobila na bokovima.
Sta je tu cudno,trbusni zid se rastegao...
Da evo bas sam 20+4. U prvoj stomak manji i vec videla bebicu kako se pomera,a sada jedva osecam i veci stomak i nadutost i sve drugacije 😂
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »