Komentari za tekst "Gledam te dok spavaš..."

Komentara
41
Ostavite komentar
Placem, ali od srece. Imam Bogom dan posao na kojem provedem samo 6 sati. Uzivam sa svojim detetom u svemu sto on zeli. Upijam svaku njegovu ideju i osmeh.
Mame, ostavite prljav ves i punu sudoperu. Udahnite sa svojim detetom ovaj divan zivot.
Suzice u ocima.. moja beka ima 2 meseca.. ee mame mame... ❤️
Ovo je divno i baš lepo da ste uklonili onaj tekst iza ovoga što je išao, kako kuka neka mama i nariče.
tuzno i istinito...kuda sve ovo vodi, zasto smo se dobrovoljno zarobili, zasto dozvoljavamo sebi da budemo nezadovoljni poslom, a i dalje ga radimo, dok nam decu odgajaju i vaspitavaju drugi ljudi. Sto pre priznamo sebi da to ne valja i da zivimo u poremecenom drustvu, to ce nam pre biti bolje. Danas sam u sred Novog Beograda videla devojcicu kako se igra sa svojim malim psom na travi ispred kuce od dasaka gde zivi sa svojom porodicom. Imaju veliko dvoriste gde su prostrli ves. Devojcica je izgledala zdravo i srecno..Koliko smo "mi" materijalno u boljoj poziciji od "njih," slobodnih, van sistema i da li je ta razlika dovoljna da bismo prodali svoju slobodu?
Tako istinito 😢 obozavana nasa bica...tako malo vremena imamo 😢❤️❤️❤️
Draga moja potpuno Sam se probala u ovom tetkstu... radim u vrtic sa djecom uzrasta moga sina tamo punom parom aktivna sa njima igram ...Kad dodjem kuci unorna Sam nemogu se igrat sa njime kao sa njima jer imam spremit veceru imam jos puno toga spremit za sjutra ...sto On zaspe grize Me savjest pitam sebe Sta radim ja... sta cu to radim da njemu omogucim bolje skjutra gjdje mogu mu sakupit bovac za njegove studije..
Toliko sam se rasplakala zbog ove prelepe i istinite price. 😢 Mislim da skoro svaka mama, bar ja tako, mnogo puta pomislim Boze da li sam ja dobra majka? Koliko sam samo puta zbog ne bitnih stvari osetila da sam je zapostavila. A svakoga dana, od samog jutra se maksimalno trudim da je nasmejem da se poigram sa njom, da radimo nešto kreativno, izadjemo napolje.... I opet pored svega toga kad je vidim da se zaigrala sama ili gleda crtani osecam kao da sam je zapostavila, a znam da opet mora i sama da se ponekad zanima.
izvini slucajno minus
❤❤❤❤❤Tera suze na oči.....❤❤❤❤
Divno i tužno u isto vreme..:-*
predivan text svaka cast

Divno i istinito!
pa sad placem ko luda.. ko da ja pricam svom detetu
Prokleti posao i proklete pare...jako poznato



Prelepooooo!! ❤❤❤
Draga J.M ovaj tekst je izuzetno realan i nažalost se pronalazim u njemu, vaš tekst će razumeti majke koje rade i nemaju toliko vremena da posvete malim sitnicama koje su bitne. Nemojte se osećati krivom jer radite jer verujem da idete na posao prvenstveno da bi mogli svom detetu da priuštite bilo šta, od parčeta hleba do lego kockica. Ja svoju ćerku ujutru budim poljupcima da bi dan bolje počeo njoj a i meni, gledam je kako se proteže po krevecu i od toga ništa bolje nije. Svaka vama čast jer se na svoj način borite za svoje dete da njoj bolje bude. Puno pozdrava.
Divno! Mislim da ce se mnoge majke pronaci u ovom tekstu.
:-( joj poznato mi je ovo...
Kako istinit tekst...naravno rasplakah se;-(
rasplaka meeee!!!😢😢😢😢😖💔💔💔
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Prelepe fotografije majki koje doje blizance »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »