Komentari za tekst "Kako mleko utiče na rutinu spavanja"

Komentara
28
Ostavite komentar
Probajte da stavljate bebu da sisa sto cesce, jer ce se tako stvarati mleko. Pijte vise tecnosti, caj od maline i ima onih cajeva za dojilje. Ima tih nekih prirodnih recepata, ali mislim da je cesto sisanje najefikasnije. I mozda bas ne treba da se pridrzavate striktno 3-4h izmedju obroka, mi smo se uobrocili tek sa cvrstom hranom.
moguce i da je u pitanju bio skok u razvoju.tako sam ja mislila da gubim mleko,a ustvari bebac je naglo poceo vise da jede.brzo telo poveca kolicinu mleka samo od sebe ako bebac sisa redovno i bez dohrane.
svaka cast. i ja sam se jedva izborila da siskamo, ali siskamo i uzivamo.
a sta si to ucinila? otkrij nam da i druge mame znaju i to isto ucine ako dodju u takvu situaciju? trebala si odmah napisati.
a sta to nesto?ako nije tajna
Ja sam imala slicne probleme... nisam mogla ni par kapi da dobijem za Vigantol kapi... i bila sam beskrajno nesrecna zbog toga... pokusavala sam i ja razlicite stvari... ali bez uspeha :( onda sam se malo raspitala kod mojih zenskih rodjaka, i neke od njih su imale slicne probleme i shvatila sam da nam je to genetski :( bebac je bio super zdrav, nije se ni zakasljao ni zasmrkljao sve dok nije posao u vrtic...
Pozdrav svima..porodila sam se pre 3 meseca i mleko mi uopste nije krenulo sve smo probali..ali nita.13 dan mi se pojavila samo jedna kap i to je to...nisam imala ni bolove ni upalu..pitali smo za saver u savetovalisti i rekli su da se desi ali jako retko da mleko uopste kpd svih sisara uopste ne krene..da li je neka.od vas imala slicno iskustvo?
Da, ali sam uspela da pokrenem laktaciju skoro mesec dana nakon porodjaja. 4 pedijatra i nekoliko babica orivatno angazovanih mi nisu pomogli ali.. Postoje savetnice za dojenje i jednu sam pronasla na Facebook-u. Ona me je uvela u jedan novi svet. Zahvaljujuci SNS-u i upornosti moj decak od 5 meseci sad samo sisa
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »